Ceas gps copii KidGPS

De ce sa alegem un ceas gps copii?
Ceas gps copii kidgps

Haideti sa vorbim mai intai despre aceste noi produse de pe piata. Ce este ce si poate sa faca mai exact un ceas cu GPS pentru copii?
Este un simplu ceas la prima vedere insa pe langa functia de ceas acesta poate printer altele sa localizeze posesorul cu o precise de pana la 10m si sa trimita pozitia direct pe un telefon mobil.
Pe langa aceasta functie principala bratara cu localizare si monitorizare mai poate fi folosita si excat ca un telefon mobil. Se poate vorbi si se poate auzi ca pe speaker.
Poate si mai interesant pentru unii decat pozitia sau telefonul reprezinta functia spion. Fara a realiza copilul sau adultul poate fi ascultat cu ajutorul telefonului mobil oriunde s-ar afla.
Exista si modele de ceasuri pentru copii dar si modele de ceasuri cu gps pentru adulti, batrani sau pacienti de alzhaimer.
Deci, sa recapitulam. Localizare, telefon si microfon spion. Suna interesant nu? Ei bine aceste dispositive mai au cateva lucruri interesante de aratat. Functie geofence cu care puteti crea un perimetru de siguranta iar in momentul cand posesorul il paraseste veti primi o alerta pe telefon. Buton SOS. O data apasat ceasul formeaza numerele setate de urgente si marcheaza pozitia pe harta. Astfel parintel sau ingrijitorul primeste o alerta, o pozitie pe harta si un telefon de la persoana care are nevoie de ajutor.

Acum, cateva motive pentru care aceste dispositive sunt atat de folositoare:

– Putem vedea in orice clipa unde se alfa copilul nostrum
– Putem asculta oricand ce se petrece in jurul lui astfel ca putem auzi ce vorbesc profesorii la ore sau ce se intampla cand este cu bona
– Suntem siguri ca atunci cand are nevoie de noi tot ce trebuie sa faca este sa apese butonul SOS
– Un telefon adevarat este scump si poate sa-i fie si furat. Cu aceste ceasuri cu gps KidGPS putem fi in legatura cu el mereu ca la un telefon adevarat.

Credem ca v-am trezit interesul. Trebuie sa stiti ca aceste produse le puteti gasi in magazinul nostru www.kidgps.ro cu preturi incepand cu 155 RON