Ce trebuie sa stii despre DETOX inainte de a incepe?

GRUPUL DE ACŢIUNE LOCALĂ ASOCIAŢIA DE DEZVOLTARE DURABILĂ CURBURA CARPAŢILOR anunță lansarea, începând cu data de 26 iunie 2017, a primei sesiuni de primire a proiectelor pentru măsura M3.4/6B  “Infrastructură socială pentru integrarea grupurilor defavorizate”.

Proiectele se vor depune la sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR situat în incinta Primăriei Prejmer (etaj 1, al cincelea birou pe partea stângă), la adresa: Prejmer, strada Mare nr. 565, judeţul Braşov. Proiectele se vor putea fi depuse la sediul GAL în zilele lucrătoare, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 – 16.00, în perioada 26 iunie 2017– 26 august 2017.

Informaţii detaliate privind accesarea şi derularea măsurii M3.4/6B sunt cuprinse în documentaţia de finanţare aferentă acestui apel de selecţie, disponibilă la adresa www.curburacrapatilor.ro

Documentaţia de finanţare aferentă apelului de selecţie pentru măsura M3.4/6B cuprinde Ghidul Solicitantului, anexele şi documentele suport şi poate fi solicitată:

 • de la sediile primăriilor din teritoriul ,,Curbura Carpaţilor’’;
 • de la sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR din Prejmer, strada Mare nr, 565, judeţul Braşov;
 • la adresa de e-mail: informare.curburacarpatilor@gmail.com;
 • la numerele de telefon: 0770 207 389 sau 0770 261 712.

La sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR este disponibilă o variantă electronică (CD/DVD) a documentaţiei de finanţare aferentă apelului de selecţie nr. 1/M3.4/1/2017 a proiectelor pentru măsura M3.4/6B.

 

Detox-ul reprezinta o dieta destul de complexa prin care o persoana reuseste sa elimine toxinele din organism. In general, detox-ul vizeaza in principal stilul alimentar si mai exact consumarea unor alimente specifice, din compusi naturali, care contin ingrediente care ajuta la eliminarea toxinelor. Pentru ca mai este putin si vine vara, acum este momentul potrivit pentru o cura de detox.

detox

Ce efect are o cura Detox asupra corpului?

Exista foarte multe site-uri care pun la dispozitia utilizatorilor cure complete de detox, atat pentru cei care au mai tinut detox, cat si pentru cei mai neexperimentati in ceea ce privest acest nou tip de activitate. Un site pe care vei gasi foarte multe informatii despre detox este rawcoco.ro, site unde pe langa ca poti afla foarte multe lucruri despre detox, poti si comanda o dieta de detox cu sucuri.

Aceste diete de detox ajuta de multe si la vindecarea anumitor probleme de sanatate, probleme pentru care multi oameni ajung la doctor.

 • Lipsa de energie
 • Oboseala cronica
 • Nivel ridicat de stres
 • Balonare si constipatie
 • Indigestie si flatulenta
 • Tranzit intestinal lent
 • Flora intestinala slaba
 • Kilograme in plus
 • Alergii
 • Dureri de cap si dificultati de concentrare
 • Stari depresive

Probleme de sanatate pe care detoxul le poate vindeca sunt de foarte multe feluri, de la oboseala sau stari depresive pana la reactii fizice si de aceea beneficiile detox pot fi in registre foarte diferite.

Ce trebuie sa stii despre detox?

Principalul lucru pe care trebuie sa il ai in vedere atunci cand incepi un detox este foarte simplu. Dedicare 100%. Este un proces destul de dificil, proces care presupune implicare si rabdare si de aceea este posibil ca rezultatele sa nu fie vizibile imediat.

La fel de important este si faptul ca toate produsele consumate pe parcursul detox-ului sa fie 100% naturale, asa cum le gasiti si pe rawcoco.ro. In detox nu trebuie sa apara niciun produs pasteurizat, niciun element procesat. Din contra, ar fi extraordinar de bine daca aceste cure vor fi insotite de niste exercitii usoare pentru a sustine corpul in eliminarea toxinelor. Specialistii sustin ca si tehnicile de relaxare ale corpului sunt bune pentru ca ajuta la crearea unui echilibru intre minte si corp si astfel vei simti rezultate pozitive atat la nivel fizic, cat si la nivel psihic.

Extrem de multe persoane isi doresc sa parcurga un program de detox, dar de cele mai multe ori, sursa de informare ramene internetul. Trebuie sa stiti ca nu toate site-urile si persoanele care ofera sfaturi sunt si in masura de a oferi sfaturi. O persoana care este in masura sa ofere sfaturi este Anca Alungulesei, cofondatoarea RawCoco si autoarea cartii “Sanatate la Pahar”, carte pe care o puteti gasi tot pe rawcoco.ro.

detox

Ideala este apelarea la niste persoane specializate in realizarea acestui procedeu, astfel incat intregul parcurs sa fie unul cat se poate de sanatos. Aceste cure sunt gandite astfel incat sa cuprinda produse realizate exclusiv din ingrediente complet naturale si sa ajute cu adevarat la procesul de detoxifiere, fara insa a dezechilibra organismul celui care le incearca. O astfel de cura corespunzator gandita si compusa poate avea rezultate benefice surprinzatoare pentru cei care simt nevoia unui detox complet al organismului din cand in cand.

 

Follow us on Facebookschliessen
oeffnen