Ce sunt sistemele de expunere de tip ROLL UP?

Ce sunt sistemele de expunere de tip ROLL UP?

Roll UP-urile sunt instrumente foarte utile pentru publicitatea vizuala folosite deseori in cadrul prezentarilor, expozitiilor, mall-uri, punctelor de vanzare, show-room-urilor de prezentare etc.

Sistemele de expunere tip roll-up sunt in general realizate din aluminiu pentru greutate scazuta si mobilitate / portabilitate ridicata.

Avantajul major al acestor tipuri de sisteme expunere este posibilitatea retractarii (strangerii) a printului intr-o caseta special creata pentru transportul facil in diverse locatii de expunere, roll-upul astfel strans ocupa extrem de putin spatiu iar bannerul cu printul protejat este in permanenta.

Dimensiuni uzuale roll-upuri
Dimensiunile unui sistem de expunere pot varia de la 85x200cm si 100×200 pana la dimensiuni mai mari – de exemplu 120×200 respectiv 150×200.

Materiale de print pentru roll-up
Materialele cele mai des intalnite pentru printarea roll-up-urilor sunt hartia sintetica din polipropilena sau bannerul subtire, materiale ce permit roluirea in interior fara a deteriora imaginea si rezistenta printului.

Montarea unui roll-up
Timpul de strangere si de intiderea a unui Roll UP este de circa 30 sec.
Un Roll-Up de o calitate buna va scuteste de timpul pierdut necasar montarii!!!
Fiecare asfel de sistem de expunere este dotat cu doua talpi din aluminiu ce asigura stabilitate sistemului de expunere in mometul in care el este folosit.

Modul de prindere a banerului. Prinderea printului de cadrul roll-up-ului se realizeaza foarte usor in partea de jos cu o banda auto adeziva de la 3M foarte rezistenta si reutilizabila, iar in parte superioara prinderea se poate face cu sistem de tip click pe baza de arc, pentru modelele PRO sau cu o banda autoadeziva 3M pentru modelele ECO.
Pentru portabilitate si protectie maxima, toate sistemele de expunere au husa de protectie.

Stand expozitional de Tip A
Stand expozitional de Tip A

Ce este un People Stopper?

Un alt mod pentru o reclama vizuale eficienta il reprezinta un People-Stopper, sau standul expozitional de “tip A” sau, si mai popular o “Capra expozitionala”.
People-Stopperele sunt sisteme de expune cu doua fete de expunere din aluminiu folosite indeosebi pentru reclamele din magazine, mall-uri sau reclama stradala. Montarea printului se face cu usurinta printul fiind protejat de o pelicula transparenta din PVC pentru protectia print-ului la intemperii si zgarieturi . Dimensiunile in care pot fi regasite sistemele de expunere de tip A incep cu 50 x 70 cm si ajung pana la 70 x 100 cm .

Cat de rezistente sunt Sistemele de expunere si cat de mult conteaza calitatea acestora?

In urma cu ceva timp, inainte de a importa asfel de sisteme de expunere, in momentul in care organizam prezentarii, achizitionam de pe plan local astfel de roll-upuri si nu doar odata am avut dificultati la montare sau la prinderea materialului. De mai multe ori nu am reusit sa schimbam bannerul deoarece adezivul de prindere parea de unica folosinta. Sistemele roll-up pe care astazi le importam sunt testate in privinta calitatii materialelor si executiei, folosesc banda autoadeziva 3M ce poate fi reutilizata si permit schimbarea cu usurinta a bannerului.

Sistemul de roluire al roll-upurillor pe care le distribuim este foarte rezistent, lucru remarcat de clinetii nostri.

Luni-Vineri 9:00 – 17:30
0771 638 100 / 021 420 5093
021 404 3368
office@zspotmedia.ro
Showroom - [vezi harta]
Bd. Timisoara Nr. 84 (incinta COMET), Sector 6, Bucuresti, 061326

Birouri - [vezi harta]
Str. Drumul Belsugului Nr. 100B, Sector 6, Bucuresti, 062392

Militari / Pacii, Petrom Viva; RATB: Capatul liniei 178, 61