Ce poti face cu un carlig de remorcare pentru Passat

Carligul de remorcare pentru Passat a devenit un accesoriu tot mai ravnit de catre soferi, mai ales ca le ofera acestora posibilitati numeroase de a fi utili de a se distra totodata. Volkswagen Passat este un autoturism destul de puternic si suficient de elegant, care a cucerit inimile unui numar urias de conducatori auto. Modele noi au si un design special, specific noilor modele ale firmei.

Iata care pot fi intrebuintarile cele mai frecvente si mai utile ale carligului de remorcare pentru Passat si cate lucruri poti face cu un astfel de accesoriu care nici macar nu este costisitor:

  1. Iti poti ajuta prietenii atunci cand au nevoie. Daca un apropiat al tau a ramas in pana sau pur si simplu nu ii mai porneste masina, fii alaturi de el cu toate resursele si ofera-I o posibilitate de a-si duce masina la un service, cu ajutorul carligului. Astfel veti scuti costurile de tractare, care de cele mai multe ori sunt exorbitante.
  2. Vei putea sa desfiintezi portbagajul si sa il inlocuiesti cu o remorca sau sa il suplimentezi cu o astfel de anexa. Cu ajutorul acesteia vei putea sa iti transporti lucrurile dintr-o parte in alta sau sa iti cari in liniste si pace bagajul pentru vacanta. Nici portbagajul detasabil nu este deloc o idee rea pentru astfel de activitati, mai ales daca frecventa lor este tot mai regulate si mai repetata pe masura ce trece timpul.
  3. Tot cu ajutorul carligului de tractare pentru Passat vei putea sa anexezi masinii tale o rulota. La ce ai putea folosi acest lucru? E foarte simplu, o poti transforma in noua ta locuinta de vacanta, atunci cand nu esti dispus/a sa cheltuiesti banii pentru o cazare fancy. Cu o rulota la indemana, vei avea parte de propria camera de 5 stele, din care sa nu va lipseasca deloc confortul.