Ce ofera blogul SKUT

Bucuresti, 23 ianuarie 2015 – Magazinul SKUT.ro, magazin cu produse de supraveghere video si securitate are acum un blog informativ pentru clienti, dar si potentialii sai clienti.

Cui se adreseaza blogul SKUT?

Blogul SKUT se adreseaza clientilor, potentialilor clienti dar si persoanelor interesate de informatii din nisa supraveghere si securitate.

Oricine poate accesa blogul SKUT in mod gratuit la adresa http://blog.skut.ro

Ce ofera blogul SKUT?

Blogul SKUT ofera informatii de calitate sub forma de articole scrise de specialisti in sisteme de supraveghere si sisteme de securitate.

Scrierile sunt sub forma de review-uri de produse prezente in magazin cu caracteristici speciale pe care le ofera, avantaje, dezavantaje si pret, tutoriale despre sisteme de securitate si supraveghere video si tot felul de alte informatii utile pe aceste subiecte.

Articolele se posteaza in fiecare zi lucratoare a saptamanii si permit comentarii si feedback de la cititori folosind formularul special destinat.

Ce este SKUT.ro?

SKUT.ro este un magazin ce se ocupa cu comertul cu amanuntul. Produsele oferite sunt din gama „securitate si supraveghere video”.

La adresa magazinului se pot comanda produse precum aparate DVR sau NVR standalone si camerele de supraveghere ce se anexeaza la acestea. Oferta este foarte diversificata. Se regasesc aparate DVR si NVR cu un numar de la 4 pana la 32 de canale, camere video IP si analogice de diverse tipuri si forme, atat de interior cat si de exterior.

Camerele auto de bord sunt alta categorie de produse la mare cautare in tara noastra, categorie ce se regaseste pe SKUT.ro

Sisteme de alarma IP sau conventionale dar si interfoane, videointerfoane, sisteme de acces si sisteme de automatizare a portilor sunt produse prezente in magazin.

Accesorii pentru imbunatatirea sau repararea a diverse sisteme de alarma sau supraveghere nu lipsesc nici ele din oferta SKUT.

Magazinul are o interfata user friendly fiind construit pentru a intampina clientii cu o navigare cat mai usoara. Produsele sunt asezate in categorii si subcategorii relevante astfel incat sa poata fi gasite usor.

Exista si doua numere de telefon ce va stau la dispozitie pentru comenzi sau eventuale probleme de orice tip:

0723 344 844;

0371 035 212.

Contactul se poate realiza si prin e-mail la adresele: comenzi@skut.ro; office@skut.ro; sesizari@skut.ro sau printr-un formular de contact prezente pe site.

Comenzile si suportul telefonic lucreaza de luni pana vineri de la ora 9 pana la ora 18.

Livrarea se realizeaza prin curierat rapid oriunde in tara fiind gratuita in cazul comenzilor mai mari de 750 lei.