Cazare Sibiu – Un Oras Cu O Varietate De Obiective Turistice

Sibiul este orasul care a reprezentat Romania peste hotare in anul 2007 purtand titulatura de Capitala Culturala Europeana. Numarul de turisti care ajung in Sibiu a crescut considerabil in fiecare an, astfel ca si posibilitatile de cazare Sibiu sunt nemeroase.

Exista pe piata sibiana o multime de hoteluri si pensiuni care isi asteapta oaspetii cu portile deschise, scopul lor fiind acela de a le crea sejururi minunate si conditii excelente de cazare.
Cea mai buna modalitate de a gasi o locatie de cazare, daca va doriti sa vizitati Sibiul este internetul. Toate hotelurile si pensiunile din Sibiu au site-uri proprii unde puteti face rezervari on-line, veti putea vizualiza camerele si sa optati pentru anumite facilitati cum ar fi aer conditionat in camera, cada sau dus in baie, mic dejun, etc.

In functie de asteptarile fiecaruia veti gasi in Sibiu atat hoteluri si pensiuni de 4 si 5 stele care va ofera servicii ireprosabile la standarde mai inalte si anumite facilitati cum ar fi centru spa, piscina, restaurante cu gastronomie diferita, teren de tenis, de baschet, locuri de joaca pentru copii, excursii organizate in afara Sibiului, etc.


Toate acestea implica costuri mai mari. Daca nu sunteti pretentiosi puttei opta pentru pensiuni de 2 sau 3 stele. Acestea va ofera o ambianta calda si placuta, un mediu mai familiar iar cele mei multe dintre ele sunt dotate la standarde europene, dispun de propriul restaurant sau un salon pentru a lua masa, de gradina, terasa, loc de paracare, etc.

Este important ca atunci cand cautati o pensiune Sibiu sau un hotel sa faceti rezervari din timp. Veti fi uimiti de gradul de ocupare mare al pensiunilor si hotelurilor din Sibiu.

Daca nu stiti ce trebuie sa vizitati si care sunt principalele obiective turistice din Sibiu iata o lista care va poate ajuta:

Muzee:

Muzeul de Locomotive cu Abur
Muzeul National Brukenthal
Muzeul Bisericii Evanghelice
Complexul Muzeal National Astra

Biserci istorice:

Biserca Evanghelica
Biserica Ursuline
Biserica Reformata
Biserica Dintre Brazi
Capela Crucii
Sinagoga

Centrul istoric:
Piata Mica
Piata Mare
Piata Huet
Turnuri De Aparare
Zidurile Cetatii

Parcuri si zone de agremente:
Parcul Astra
Parcul Sub Arini
Gradina Zoologica
Padurea Dumbrava

Pe langa toate acestea exista o multime de monumente istorice, case arhitecturale si multe altele.
Sibiul este un oras care are foarte multe de oferit, este un oras al culturii si artelor.
In ceea ce privesc evenimentele care sunt organizate aici, acestea sunt numeroase dar cele mai cunoscute sunt Festivalul de Teatru, Festivalul de Jazz si Festivalul Medieval.

In Sibiu veti gasi tot ceea ce cautati, obiective de vizitat, evenimente importante si o varietate de modalitati de relaxare. Sibiul este un oras care trebuie vizitat.

Prezentare Pensiunea Belascu