Castiga un avantaj professional in 2010! Obtine certificarea internationala in Project Management

Trainingul va avea loc in perioada 03-07 mai la Centrul de Training TenStep Romania, situat in Strada Branduselor nr. 3A, etaj 1, sector 3. Pentru mai multe detalii despre training si inscrieri, va rugam sa vizitati www.TenStep.ro , sectiunea Training.

Programul TenStep PMP® Exam Prep cuprinde 35 ore de training intensiv, distribuite pe durata a 5 zile si acopera cele 9 domenii de cunostinte incluse in Standardul International PMBOK® Guide, Fourth Edition, informatiile regasindu-se in suportul de curs ce va fi pus la dispozitia participantilor la inceputul trainingului.

Participarea la acest training va fi atestata prin TenStep Training Certificate, document necesar cursantilor pentru a dovedi indeplinirea conditiilor de eligibilitate impuse de PMI (Project Management Institute) la sustinerea examenului de certificare PMP®.

Trainingul va fi sustinut de catre Dl. Sebastian Cazacu, PMP®, reputat consultant in domeniul Managementului Proiectelor, autor de programe si trainer.

Despre TenStep Romania

TenStep Romania este reprezentanta companiei americane TenStep, Inc., cu sediul central in Atlanta, S.U.A. si cu birouri in alte 27 tari. TenStep este specializata in servicii de consultanta si instruire pentru Managementul Proiectelor, Managementul Portofoliului de Proiecte, Imbunatatirea Proceselor si implementarea structurilor organizationale de tip Project Management Office.

TenStep Romania este singura companie de consultanta care ofera clientilor sai servicii de Process Improvement pe baza modelului CMMI, fiind agreata de catre Software Engineering Institute ca SEI Partner. TenStep Romania este si prima companie romaneasca abilitata ca Registered Education Provider (R.E.P.) de catre Project Management Institute (PMI), inca din anul 2004.

Contact:
Octavian Stoica
Marketing Specialist
M: 0743 15 30 34
T: 021 320 12 04
F: 021 320 12 06
E: octavian.stoica@TenStep.ro
www.TenStep.ro