Câştigă o plimbare cu yachtul oferită de Smart Experience!

Recomandă cadourile-experienţă SmartExperience către un coleg din companie, devino fan-ul nostru pe pagina de Facebook şi te înscriem în tombola „Plimbare cu yachtul cu prietenii”! Timona în vant, ridicăm pânzele!

PoÅ£i câştiga un pachet „SmartSailing Day pentru 10” – o  plimbare cu velierul pe Marea Neagra pentru tine ÅŸi înca maxim 9 prieteni, la bordul unui velier de lux. ÃŽn timpul acestei plimbări veÅ£i experimenta cum e să fii căpitan de vas ÅŸi veÅ£i avea parte de o distracÅ£ie pe cinste: muzică bună, concursuri de sărituri în apă, sailing jacuzzi (veÅ£i fi ‘traÅŸi’ de barcă prin apă cu ajutorul unei parâme ÅŸi veÅ£i înÅ£elege de  ce îi spunem aÅŸa) ÅŸi multe alte suprize.

Tot ce trebuie să faci este să trimiţi un e-mail* cu recomandarea către colegi, parteneri sau prieteni, punând SmartExperience.ro în CC (info@smartexperience.ro).

Fiecare recomandare către colegi, parteneri sau prieteni din alte companii, îţi aduce o şansă în plus, iar fiecare cadou achiziţionat de tine în perioada 05 Iulie 2011 – 14 Septembrie 2011 de pe SmartExperience.ro îţi aduce 5 şanse/puncte în plus. Vom extrage caştigătorul pe 15 Septembrie 2011.

Premiu Suplimentar!

Participantul cu cele mai multe şanse/puncte de participare va câştiga 6 vouchere de „Rapel în Valea Prahovei”, pentru el şi înca 5 prieteni. Vor coborî de pe stâncă de 15 m ancoraţi de o coardă!  În mod sigur toată această experienţă îi va învăţa să îşi depăşească limitele cotidiene şi îi va relaxa la maximum printr-o idee inedită. În cazul în care acesta a câştigat deja pachetul „SmartSailing Day pentru 10”, premiul suplimentar va fi oferit participantului aflat pe locul 2 din punct de vedere al numărului de şanse/puncte.

SmartExperience.ro vă oferă un mijloc simplu de a dărui prietenilor, familiei sau partenerilor de afaceri experienţele la care au visat din totdeauna.O dată ca niciodată vor putea experimenta o cină romantică pe un yacht, un curs de pilotaj auto, zboruri cu balonul sau momente de relaxare la spa.

O dată ca niciodată, oferiţi un cadou inedit de pe SmartExperience.ro!