Castiga o bursa de studiu in Anglia la Abbey College Cambridge

Castiga o bursa de studiu in Anglia la Abbey College Cambridge

 

Mirunette International Education da startul unui nou concurs de burse in Anglia! Daca esti elev in clasa a 9-a sau a 10-a si vrei sa iti valorifici potentialul academic, intra in competitia si poti castiga o castiga o bursa de studiu in Anglia la Abbey College Cambridge! Bursa acopera 100% din taxele de scolarizare! Vestile bune nu se opresc aici! Numarul burselor de studiu poate fi suplimentat daca exista mai multi candidati cu rezultate deosebite!

De ce sa aplici la Abbey College Cambridge?

Fondat in anul 1994 si localizat in orasul studentesc Cambridge, Abbey College Cambridge este un colegiu independent de tip 6thForm si se se afla in topul celor mai bune destinatii de studiu pentru elevii internationali. Peste 300 de elevi din 30 de tari din toata lumea studiaza la Abbey College Cambridge. Sub atenta indrumare a profesorilor si a personalului calificat, studentii formeaza o comunitate dedicata obtinerii unor rezultate exceptionale la invatatura. In Septembrie, 2016, noul an scolar va debuta cu deschiderea noilor cladiri modernizate ce vor include sali de sport si de gimnastica, studiouri de muzica, sali dedicate artelor si o cafenea Starbucks. Nu rata ocazia de a incepe anul scoalr 2016 intr-un centru modernizat la cele mai incalte standarde!

Concursul va cuprinde 2 etape:

Proba Scrisa (Sambata, 7 Mai 2016) Examenul de limba Engleza

Proba Orala (Sambata, 14 Mai 2016) Interviul cu Comisia de Evaluare Abbey College Cambridge

Completeaza formularul de inscriere si intra in competitie! Poti castiga o bursa ce acopera 100% din taxele de scolarizare sau unul din premiile suplimentare.

Deadline inscriere: Duminica, 1 Mai 2016