Carmedia si A&D Pharma Marketing&Sales lanseaza campania de publicitate pe masini pentru Doppelherz®

Carmedia, agentia de media specializata in publicitate pe masini, a dat startul campaniei de promovare folosind autoturismele pentru cresterea notorietatii produsului Doppelherz® Omega-3 Extra 1000 mg, in mediul urban, pentru clientul A&D Pharma Marketing&Sales.

Doppelherz® Omega 3 Extra 1000 mg este un supliment alimentar destinat mentinerii unui nivel echilibrat al colesterolului si trigliceridelor, avand ca principal ingredient uleiul natural de somon.

Ideea campaniei consta in folosirea eficienta a flotei auto detinuta de A&D Pharma pentru comunicarea de produs prin colantarea cu mesaje publicitare a 33 de autoturisme folosite de reprezentantii de vanzari.

„Este important ca produsele noastre sa fie cunoscute atat de specialisti cat si de pacientii care au nevoie de ele. Credem ca publicitatea pe autoturisme ajuta in promovarea brandurilor noastre imbinand avantajele unui mediu mobil cu acelea ale unui cost scazut. Carmedia s-a dovedit a fi partenerul potrivit pentru acest proiect si speram ca rezultatele campaniei sa ne incurajeze sa o dezvoltam.” explica Cristina Stefan, Brand Manager Doppelherz®.

 

Campania pentru promovarea Doppelherz® Omega 3 Extra 1000mg, produs de Queisser Pharma si comercializat de A&D Pharma Marketing&Sales, va dura patru luni si se desfasoara simultan in trei orase: Bucuresti, Brasov si Cluj.

 

Despre A&D Pharma Marketing&Sales

A&D Pharma Marketing&Sales este linia de business a grupului A&D Pharma care ofera o platforma de marketing si vanzari in domeniul farmaceutic in sapte state din zona Europei Centrale si de Est. Activitatea de marketing si vanzari a inceput in 1994 si este cea mai veche in cadrul grupului A&D Pharma.
www.adpharma.com
 

Despre Carmedia

Carmedia este o agentie de media lansata in 2010 cu scopul de a introduce si dezvolta in Romania conceptul de publicitate pe masini prin furnizarea unei game variate de suporturi si servicii pentru promovarea outdoor. Agentia propune realizarea campaniilor publicitare cu ajutorul autoturismelor personale (Carvertising), a taxiurilor si a flotelor companiilor. Printre clientii Carmedia se numara companii din sectorul bancar si retail.
www.carmedia-group.com

__________________________________                                                           

Pentru informatii suplimentare contactati

Veronica Burlacu
PR Manager A&D Pharma Marketing&Sales
E-mail: veronica.burlacu@adpharma.com
Tel: +4021 301 74 74

Maxime Porte
Managing Director Carmedia
Email: maxime.porte@carmedia-group.com
Tel:  +40 753 01 24 51