Carligul de remorcare pentru Volkswagen Golf 4 asigura transportul unei rulote

VW Golf 4 Variant este una dintre masinile de familie care este foarte spatioasa atunci cand aveti de gand sa plecati intr-o excursie. Fiind un model break, Golf 4 Varianta are un portbagaj generos in care puteti transporta multe genti de voiaj fara sa prea multe batai de cap. Totusi, chiar si acest model poate fi imbunatatit atunci cand este vorba despre excursii in aer liber sau despre transportarea unor articole voluminoase. Masinii ii poate fi anexata o remorca sau o rulota cu ajutorul carligul de remorcare VW Golf 4 variant.

 

Nu multi dintre cei care au o masina mica viseaza la o excursie in aer liber, departe de hoteluri si de turismul comercial. O escapada de familie in mijlocul naturii poate fi una dintre cele mai frumoase amintiri pe care le poti avea. Totusi, pentru ca acest vis sa devina realitate, aveti nevoie de o rulota. Aceasta rulota poate fi anexata masinii cu ajutorul carligului de remorcare VW Golf 4 variant.

 

Carligul de remorcare se poate gasi in diferitele magazine de specialitate si are preturi intre 150 si 1000 de lei in functie de materialul din care este confectionat. In cazul in care doriti un carlig de remorcare rezistent care sa poata cara anexe grele, puteti face o investitie mai mare intr-un carlig construit dintr-un aliaj rezistent. Daca nu credeti ca aveti nevoie de asa ceva, puteti opta pentru variantele standard cu ajutorul carora puteti anexa o remorca mica, ce va poate fi de ajutor in situatii inedite.

 

In concluzie, indiferent de capacitatea portbagajului masinii dumneavoastra, cu ajutorul unui carlig de remorcare VW Golf 4 variant puteti anexa masinii rulota sau remorci de diferite dimensiuni, castigand un spatiu urias cu aceasta investitie. Puteti merge in excursii bucurandu-va de o casa pe roti sau puteti transporta articole voluminoase cum ar fi un frigider, articole de mobila sau materiale de constructii foarte grele.

Carlig remorcare VW Golf 4 variant
Carlig remorcare potrivit pentru VW Golf 4 variant – marca Galia