Care sunt cele mai cautate saltele?

Pe piata din Romania exista o oferta bogata de saltele realizate din materiale diverse. Totusi, foarte multe dintre acestea sunt de proasta calitate si pun in pericol sanatatea utilizatorilor. Salteaua nu trebuie sa fie un mediu prielnic pentru coloniile de acarieni ce sunt purtatoare de o multitudine de boli. Se stie ca in saltelele netratate pot exista de la 1 milion pana la 10 milioane de astfel de vietati. Exista, insa, cateva categorii de saltele care sunt realizate indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate. Specialistii in saltele ai magazinului online www.saltele-online.ro recomanda 3 tipuri de saltele certificate ISO 9001 care se inscriu intre cele mai cautate si apreciate saltele in randul consumatorilor:

  • Saltelele cu spuma de memorie (memory foam) – Spuma de memorie este un material creat de catre NASA pentru a fi utilizat la amortizarea presiunilor exercitate asupra astronautilor la decolarea rachetelor. Acest material raspunde nu numai presiunilor exercitate asupra lui ci si la caldura degajata de corp, fiind un material termoreglabil. Spuma de memorie utilizata in realizarea saltelelor de calitate  creeaza o amprenta buna a corpului si egalizeaza punctele de presiune. Cu cat avem o densitate mai mare a spumei de memorie, cu atat reactia la caldura si presiunea corpului este mai puternica. Salteaua Fitness Memory 4M este o saltea bio 100%, care are in compozitie spuma de memorie, si este recomandata celor ce doresc un somn sanatos, o sustinere corecta a corpului, eliminarea punctelor de presiune si un suport dur de sustinere a coloanei pentru evitarea sau ameliorarea problemelor medicale sau dureri intamplatoare de coloana. Ea a fost creata in urma analizelor si observatiilor medicale ce s-au efectuat pe parcursul a 2 ani si poate fi achizitionata la un pret special de 1200 Lei.
  • Saltelele din latex – Latexul este un cauciuc natural obtinut din arborele de cauciuc (Heva Brasiliensis). El are proprietati intrinseci antibacteriene si deodorizante (anihiland mirosul transpiratiei). Latexul permite o buna circulatie a aerului si evaporarea eficienta umezelii, astfel ca zona de contact dintre corp si saltea este permanent uscata. Salteaua Latex Ultraflex este o saltea ce combina inteligent calitatile latexului cu cele ale materialului „high resistance”. A fost proiectata pentru a fi o saltea medie-ferma si pentru a gestiona eficient umiditatea creata in zona de contact dintre corp si saltea, pentru a mentine un mediu uscat si placut pentru somn.
  • Saltelele ortopedice – Acestea sunt saltele destinate persoanelor ce doresc un suport ferm (tare), dar in acelasi timp comod datorita sistemului de matlasaj. Salteaua SuperOrtopedica Lux este destinata si persoanelor cu dureri minore de spate (fara afectiuni permanente), oferind un sprijin bun pentru coloana vertebrala. Salteaua poate fi achizitionata de pe saltele-online.ro.

Despre Saltele-Online.ro

Site-ul Saltele-Online.ro face parte din grupul Mobshop.ro, dintre cei mai mari comercianti online de mobila, mic mobilier, tapiterie si saltele din Romania. Echipa a servit pana in prezent peste 20000 de clienti, iar gama de produse acopera amenajarile si modificarile ce se fac intr-o locuinta: mobilier de serie sau la comanda, bucatarii, dormitoare, camere de tineret, birouri, saltele, canapele, scaune, mese, usi glisante si alte produse ambientale de interior.

Sursa: www.saltele-online.ro