Andreea Raducan si Gabriel Torje vor decerna cupa la evenimentul caritabil Let’s Football

Young Professionals Club organizeaza in parteneriat cu Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret campionatul de fotbal mixt amator “Cupa Let’s Football”.

Evenimentul se va desfasura la Complexul Sportiv “Iolanda Balas Soter”, sambata 7 mai, 2011 intre orele 12:00- 18:00.

Echipele participante in competitie sunt mixte, formate din fete şi baieţi, angajaţi ai companiilor: TNT România, Elevate, Conf Industria România, Universitatea Româno-Americană si altele. Printre participanţi campionatul se bucură şi de prezenţa unei echipe din Turcia, Anatolian Youth Cooperation Forum.

Competitia are si un scop umanitar, beneficiarul fiind OrganizaÅ£ia Hospice Casa Sperantei, care asigură îngrijire specializată pentru copiii ÅŸi adulÅ£ii cu boli incurabile. Taxa pentru participarea la Cupa “Let’s Football” este o donaÅ£ie din partea organizaÅ£iilor participante ÅŸi  va merge direct în contul FundaÅ£iei Hospice Casa Sperantei. Mai multe informatii despre Hospice puteti gasi la pagina web www.hospice.ro .

La eveniment vor participa tineri şi conducerea celor doi organizatori ai evenimentului, iar diplomele şi cupele caştigătorilor vor fi înmânate de mijlocajul Gabriel Torje, fotbalist al clubului  FC. Dinamo si Andreea Raducan, Medaliata la Campionatul Mondial de Gimnastica.

Va asteptam sa fiti alaturi de jucatori, de suporteri si de personalitati din viata publica in cupa anului la fotbal mixt – “Cupa Let’s Football”! Accesul este gratuit.

 

www.youngprofessionals.ro