Campanie pentru promovarea egalitatii de sanse pe piata muncii a persoanelor cu dizabilitati

Institutul pentru Politici Sociale anunță lansarea celei de-a doua campanii cu tema ”Descoperă Omul Potrivit la Locul Potrivit!” din cadrul proiectului „Centrele de Incluziune Socială – oportunitate pentru facilitarea participării pe piaÈ›a muncii a grupurilor vulnerabile”, o campanie pentru promovarea egalității de È™anse pe piaÈ›a muncii a persoanelor cu dizabilități.

Campania se desfășoară în Municipiul București în perioada iunie-august 2012 și urmărește promovarea și diseminarea de informații în cadrul potențialilor angajatori în ceea ce priveste dezvoltarea unor noi locuri de muncă protejate în întreprinderi, promovarea diferitelor forme alternative și flexibile de angajare a persoanelor cu dizabilități și a modalităților prin care poate fi dezvoltată capacitatea de ocupare a persoanelor cu dizabilități care, din cauza deficiențelor lor, ar putea avea dificultăți în adaptarea la organizarea tradițională a muncii (în special utilizarea tehnologiei informației și a internetului).

Proiectul „Centrele de Incluziune Socială – oportunitate pentru facilitarea participării pe piaÈ›a muncii a grupurilor vulnerabile” este cofinanÅ£at din Fondul Social European prin Programul OperaÅ£ional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritară 6 „Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul Major de IntervenÅ£ie 6.2. „Îmbunătăţirea accesului ÅŸi participării grupurilor vulnerabile pe piaÅ£a muncii”. (www.cisromania.ro)

Persoană de contact:                       

Veronica Puiu – Responsabil PR

Centrul de Incluziune Socială București

۩   Str. Prof. Petre Cumpănici nr. 8, Sector 3

✉ veronica.puiu@politicisociale.ro

☎ 0757.115.351

⌨ www.cisromania.ro; www.facebook.com/centrelecis