Campania de slabire Eximia se lanseaza la Chic Salon

Chic Salon lanseaza Campania de slabire Eximia pentru ca stim ca vara aceasta vrei sa arati bine.De aceea au inceput programarile pentru programul de slabire cu ajutorul “Tehnologiei italiene ce manaca centimetrii” care a atins recordul in campania “Meriti sa fii sanatoasa” desfasurata de Irina Reisler la Romantica in cadrul emisiunii “Supravietuitorii.


Chic Salon lanseaza Campania de slabire Eximia pentru ca stim ca vara aceasta vrei sa arati bine.De aceea au inceput programarile pentru programul de slabire cu ajutorul “Tehnologiei italiene ce mananca centimetrii” care a atins recordul in campania “Meriti sa fii sanatoasa” desfasurata de Irina Reisler la Romantica in cadrul emisiunii “Supravietuitorii. Dupa ce a fost lansata de curand pe piata infrumusetarii profesionale din Romania cea mai performanta tehnologie estetica pentru tratamente de slabire si anticelulitice, aparatul de slabit profesional Eximia a inregistrat rezultate spectaculoase. Cel mai concludent este cel al Ioanei Mihalcea, participanta la campania “MERITI SA FII SANATOASA !”, care detine in acest moment recordul, in ceea ce priveste numarul de centimetri pierduti in circumferinta, cu ajutorul Terapiei Eximia. In doar 8 sedinte de liposuctie virtuala, Ioana a pierdut 25 de centimetri, in jurul taliei. Ioana a continuat sedintele de liposuctie virtuala si a inceput si o dieta alimentara, sub supravegherea specialistilor de la CHIC SALON. Eximia reprezinta un tratament special o ultima inovatie in domeniul tratarii celulitei in toate stadiile ei, a distrugerii intr-o maniera definitiva a tesutului adipos, a tratarii problemelor de fermitate si nu numai. Pe langa tratarea acestor probleme datorita tehnologiilor pe care le combina Eximia ajuta si la ameliorarea vergeturilor, la tratarea retentiei de lichide, a pielii deshidratate si uscate, a preventiei imbatranirii premature a corpului si fetei precum si la toate problemele legate de starea de bine a organismului uman. Eximia este singurul aparat care combina trei terapii revolutionare cu rezultate spectaculoase inca de la prima sedinta: ultrasunet cavitational, electroporatia denumita si “mezoterapia fara ace” si endoliftul. Combinatia acestor trei sisteme a dus la crearea asa numitei “tehnologii italiene care manaca centimetri”. Rezultatele sunt vizibile inca de la prima sedinta 3-4 cm depinzand de stratul adipos.
Alaturi de serviciile de slabire cu ajutorul aparatului Eximia Chic Salon vine in intampinarea clientilor si cu alte servicii care au demonstrat de asemenea profesinalism: servicii de hair styling realizate cu produsele Label.M de la Toni&Guy, masaj de relaxare si anticelulitic, electrostimulare, servicii de cosmetica realizate cu produse Bruno Vassari, manichiura si pedichiura, unghii false, drenaj limfatic,extensii de gene false, epilare definitiva cu aparatul Easy Light, impachetari Bruno Vassari.

Telefon Fix: 021/252.13.08
Telefon Mobil: 0728.338.055
Email: office@chicsalon.ro
Web site : www.chicsalon.ro
Adresa: Str. Duzilor nr. 22, et. 1, sector 2, Bucuresti