Calculatoarele second hand cu placi video dedicate, ideale pentru gameri

Calculatoarele second hand se gasesc atat in magazinele specializate, cat si pe internet. Exista pagini de web special create pentru a comercializa astfel de produse. Desi sunt la mana a doua, acestea pot fi la fel de bune ca si unele noi. Depinde foarte mult ce model iti alegi si in ce anume vrei sa investesti. Spre exemplu un calculator la mana a doua poate avea pretul unuia care este nou. Aceasta regula se aplica in cazul celor de ultima generatie. Calculatoarele second hand cu procesor Intel Core i5 sau i7 au preturi bune, insa pentru unele persoane poate costa destul.

De aceea conteaza mult ce iti trebuie, care este motivul pentru care vrei sa-ti cumperi un calculator si la ce il vei folosi. Exista persoane care au nevoie sa lucreze cu programe speciale si care contin si grafica. De altfel, programele de editare  precum Adobe Photoshop, Illustrator si Indesign au nevoie de un calculator bun, cu o capacitate mare care sa permita sa fie utilizate functiile acestor programe. Persoanele care vor avea nevoie de calculator pentru accesul la internet sau doar pentru a vizualiza filme si diferite website-uri isi pot achizitiona chiar si un calculator la mana a doua cu un procesor mai mic.

Tinerii pasionati de jocuri pe calculator, carora li se mai spune si gameri, au in schimb nevoie de produse de ultima generatie, intrucat si jocurile pe care acestia le joaca au nevoie de un suport bun pentru a functiona cum trebuie. Astfel, calculatoarele second hand cu procesoare de ultima generatie pot reprezenta o varianta pentru studenti sau chiar si pentru adultii carora le plac jocurile. De asemenea, viteza cu care acesta se misca este importanta. De altfel si memoria RAM si placa video conteaza, in special cea din urma fiind importanta pentru jocuri. Placile video recomandate pentru pasionatii de jocuri sunt cele dedicate.