Calafatul intra in sarbatoare la “Festivalul Berii”, 15- 17 iunie 2012

Incepand de vineri 15 iunie si pana duminica 17 iunie, iubitorii de bere, gratare si muzica sunt invitati sa petreaca timp de trei zile in centrul orasului Calafat la “Festivalul Berii”.
Imbracat in tinuta de sarbatoare, centru orasului Calafat va gazdui un eveniment dedicat gurmanzilor de gratare, branzeturi, produse traditionale si internationale, dulciuri si produse de panificatie asezonate cu bere din belsug astfel incat placerea degustarilor sa fie deplina.
Pe parcursul festivalului veţi fi aşteptaţi si de producători şi meşteri populari atat din diverse zone ale ţării, cat si internationali. La târg veţi mai găsi reunite laolaltă produse tradiţionale, preparate din carne, brănzeturi, vinuri, cozonaci, miere şi turtă dulce, dar şi minunate exponate lucrate manual, de meşterii populari a căror măiestrie dau viaţă amintirilor.
Organizatorii promit distractie pentru toti participantii alaturi de preparerea in natura a produselor traditionale romanesti si nu numai: paine de casa, fasole cu ciolan la ceaun, gulas etc., iar atmosfera de sarbatoare va fi sustinuta de artisti precum: Anda Adam, Formatia Compact, Lorenna, Constantin Enceanu, Nemuritorii, Formatia Kronos, Petrica Matu Stoian…
Târgul este organizat de Vision Improve în parteneriat cu Dl. Mircea Guta si Primăria Municipiului Calafat, in centru orasului Calafat incepand cu data de 15 iunie 2012.
Zilnic, va asteptam de la orele 9 dimineatza pana seara tarziu. Intrarea este liberă. Va aşteptăm cu drag şi voie bună,

Vision Improve
Str: Str. Aurel Vlaicu, nr. 59, Brasov
Pers. de contact: Dl. Marius Adam
Tel: 0747.869.686
E-mail: contact@visionimprove.ro