Bumbacul organic – atat de necesar pentru pielea bebelusilor

Bumbacul organic este cultivat folosind metode si materiale prietenoase cu mediul inconjurator. In cultura lui nu se folosesc pesticide si alte substante chimice, fermieri bazandu-se pe ingrasamintele organice, pe rotatia manuala a culturilor.

Hainutele din bumbac organic, datorita lipsei vopselurilor si chimicalelor din procesul de fabricatie, nu irita pielea sensibila a bebelusilor, evitand aparitia eczemelor si a alergiilor. Bumbacul organic este pur, natural si fin pentru pielea delicata a acestora.

Tesaturile din bumbac organic, nefiind vopsite, preiau culoarea fibrelor de bumbac. Astfel, ele sunt in nuante de maro, verde si bej. De asemenea, intrucat bumbacul organic nu este tratat chimic in procesul de fabricatie, hainele din bumbac organic sunt mult mai rezistente la rupturi, la frecari, la spalari repetate. Un alt avantaj este faptul ca, in timp, culoarea lor nu se modifica, nu se decoloreaza.

BebeStil.ro ofera o gama variata de produse din bumbac organic pentru bebelusi – body-uri, pijamale, costumase bebe, seturi cadou. Ele provin de la mari producatori si distribuitori din Marea Britanie si Franta, calitatea acestor produse fiind asigurata prin certificate de calitate.

Prin tot ce va oferim, avem grija de confortul si sanatatea bebelusilor vostri!

Echipa BebeStil.ro