Bricomix.ro – Un storcator de fructe este alegerea perfecta pentru prepararea unui suc natural in confortul propriei locuinte

GRUPUL DE ACŢIUNE LOCALĂ ASOCIAŢIA DE DEZVOLTARE DURABILĂ CURBURA CARPAŢILOR anunță lansarea, începând cu data de 26 iunie 2017, a primei sesiuni de primire a proiectelor pentru măsura M3.4/6B  “Infrastructură socială pentru integrarea grupurilor defavorizate”.

Proiectele se vor depune la sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR situat în incinta Primăriei Prejmer (etaj 1, al cincelea birou pe partea stângă), la adresa: Prejmer, strada Mare nr. 565, judeţul Braşov. Proiectele se vor putea fi depuse la sediul GAL în zilele lucrătoare, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 – 16.00, în perioada 26 iunie 2017– 26 august 2017.

Informaţii detaliate privind accesarea şi derularea măsurii M3.4/6B sunt cuprinse în documentaţia de finanţare aferentă acestui apel de selecţie, disponibilă la adresa www.curburacrapatilor.ro

Documentaţia de finanţare aferentă apelului de selecţie pentru măsura M3.4/6B cuprinde Ghidul Solicitantului, anexele şi documentele suport şi poate fi solicitată:

 • de la sediile primăriilor din teritoriul ,,Curbura Carpaţilor’’;
 • de la sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR din Prejmer, strada Mare nr, 565, judeţul Braşov;
 • la adresa de e-mail: informare.curburacarpatilor@gmail.com;
 • la numerele de telefon: 0770 207 389 sau 0770 261 712.

La sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR este disponibilă o variantă electronică (CD/DVD) a documentaţiei de finanţare aferentă apelului de selecţie nr. 1/M3.4/1/2017 a proiectelor pentru măsura M3.4/6B.

 

Fructele asigura aportul de vitamin necesar si sunt o alegere buna pentru consumul in timpul verii. Mai mult, cu ajutorul unui storcator de fructe, se pot prepara sucuri naturale, care sunt racoritoare si asigura aportul de energie necesar unui inceput de zi.

Bricomix.ro este un magazin on-line care dispune de o multitudine de astfel de storcatoare de fructe, la preturi accesibile si care au o multime de functionalitati, pentru o preparare cat mai eficienta a unor astfel de sucuri.

Care sunt avantajele achizitionarii unui storcator de fructe?

 • Sucurile naturale pot fi preparate in propria bucatarie

Cu ajutorul unui astfel de aparat, sucurile naturale pot fi, acum, preparate in bucataria proprie caci, cu ajutorul tehnicilor de care storcatoarele dispun, prepararea acestora se ridica la nivelul cerintelor celor care doresc sa il consume. De asemenea, se pot realiza sucuri din mai multe fructe, gustul fiind unul unic;

 • Pot fi folosite si pentru a prepara sucuri din legume

Foarte multe storcatoare de fructe pot fi folosite si pentru a prepara sucuri din legume, intrucat procedeul este acelasi. Tocmai de aceea, cu ajutorul unui astfel de aparat, posibilitatile sunt duble.

Este cazul storcatorului fabricat de catre compania Heinner, care poate fi gasit in magazin sub numele de Heinner HJE – 1000IX;

 • Curatare usoara si eficienta

Datorita tehnicii QuickClean, este asigurata o curatare usoara, dar eficienta in acelasi timp, caci toata suprafata din interiorul storcatorului este neteda, ceea ce inseamna ca poate fi igienizat foarte usor doar cu ajutorul unui burete de bucatarie, de exemplu.

 • Fructele mari pot fi, de asemenea, stoarse

In ceea ce priveste stoarcerea unor fructe de dimensiuni mai mari, de cele mai multe acest lucru este problematic, insa datorita unui tub de alimentare cu care aceste storcatoare sunt dotate, acest lucru este, acum, posibil. De mentionat faptul ca taierea in prealabil nu este necesara;

 • Siguranta in fata distrugerii

Cu ajutorul unor sisteme anti-alunecare, degradarea sau distrugerea acestora nu mai prezinta o problema, intrucand nu exista pericolul de alunecare de pe suprafata pe care au fost pozitionate;

 • Pastrarea fiecarei picaturi de suc

Unele storcatoare de fructe sunt dotate cu un sistem anti-picurare, astfel ca este pastrata intreaga cantitatea de suc preparata, pentru savurarea gustului fiecarei picaturi;

 • Se potriveste oricarei bucatarii

Unele dintre aceste storcatoare se gasesc in culori vii, precum rosul, albastrul, verdele, intr-o combinatie a acestor culori, dar si in culori neutre, terne. Mai mult, modelele sunt atat futuriste, cat si clasice, in linii simple, semn ca se potrivesc oricarei bucatarii. Indiferent ca design-ul acesteia este unul futurist sau, dimpotriva, unul clasic, se gasesc storcatoare potrivite fiecarei bucatarii.

Sucurile de fructe ar trebui sa faca parte din alimentatia fiecarei persoane zilnic, mai ales in timpul verii, cand sunt necesare produsele racoritoare, dar si aportul de vitamine si de energie. Pentru familiie cu copii, un storcator de fructe este mereu binevenit, caci in ceea ce priveste alimentatia unui copil, aceasta trebuie sa fie cat mai sanatoasa si mai naturala.

Bricomix.ro este un magazin on-line care se ocupa de comercializarea electrocasnicelor, al carui sediu central se afla in localitatea Voluntari, in judetul Ilfov, pe Bulevardul Eroilor, nr. 81.

Date de contact

Pentru mai multe detalii, accesati website-ul: www.bricomix.ro

Sau apelati numarul de telefon:

0723 610 473

Follow us on Facebookschliessen
oeffnen