Brandul Alcott se alatura site-ului CasualWear

Site-ul de haine si accesorii online CasualWear.ro aduce brandul italian Alcott, un brand nou pentru Romania, cu o noua colectie de primavara-vara 2011 care cuprinde piese vestimentare destinate tinerilor.

Noua colectie Alcott are doua directii principale, una din ele pune accent pe spiritul chic frantuzesc, iar cea de-a doua este inspirata din orasul american, Los Angeles. Printre imprimeurile propuse se numara cel navy si imprimeul floral, iar paleta cromatica pune accent atat nuante calde pastel, cat si pe nuante puternice, neon.

Colectia Women Alcott SS2011, propune haine tipice unui stil natural-chic, cu rochii lungi si largi, in culori pastel. Una dintre linii reintepreteaza sitlul french-navy si imprimeul dungat, pe cand o alta linie pune accent pe stilul din L.A, cu item-uri tipice unei femei indraznete careia ii plac imprimeurile si aplicatiile si care adora sa mixeze hainele.

Colectia Man SS2011 pune accent pe un barbat caruia ii palce sa mixeze haine tip basic cu unele care contin detalii trendy. Una dintre linii pune accent pe un barbat cu un aer frantuzesc, in note elegante, pe cand cealalta linie in stil L.A propune un barbat caruia ii place sitlul rock si outfiturile cu detalii care ies in evidenta.

Brandul Alcott, este un brand Italian, din categoria accessible fashion, care si-a deschis primul magazin in 1990 la Napoli, Italia. Brandul este caracteristic persoanelor dinamice, carora le place sa se distreze si sa isi aleaga tinute in tendinte.

Despre CasualWear

CasualWear este un site de shooping online care contine haine si accesorii pentru femei si barbati, pe deferite stiluri precum casual, office, chic sau elegant. Conceptul sau este de a-ti oferi alternative in tendinte pentru tinute complete perfecte pentru orice ocazie, la preturi accesibile, mizand si pe calitate. Magazinul coloboreaza cu designeri si producatori locali si internationali si in curand va lansa si o sectiune dedicate tinerilor designeri romani. Site-ul cuprinde si un blog personalizat care ofera informatii legate de tendinte, stiri din lumea modei, promotii si recomandari.

Contact
Silvia Cimpeanu
Silvia.cimpeanu@gmail.com
0726144919
www.casualwear.ro
http://blog.casualwear.ro/