Boutique Hotel CLUB – AUSTRIA

Boutique Hotel CLUB – AUSTRIA

Inaugurat in anul 2008, Boutique Hotelul CLUB – AUSTRIA este situat in Romania, pe Valea Prahovei, in cea mai insorita zona din Poiana Tapului, Zamora, la numai 4 km de Sinaia si 3 km de Busteni. Hotelul se afla chiar la marginea padurii, intr-un loc foarte linistit, ce ofera o perspectiva incantatoare asupra Muntilor Bucegi.

Dispunand de un total de numai 10 camere duble, repartizate in trei vilute distincte – 6 in Vila IRIS, 3 in Vila ELENA si una in Vila BRUNO, Boutique Hotelul CLUB -AUSTRIA ofera oaspetilor sai, pe langa conditii de confort deosebite, discretie si o intimitate cu totul aparte.

Boutique Hotel CLUB - AUSTRIA
Tururi Virtuale | Boutique Hotel CLUB - AUSTRIA

De ce BOUTIQUE HOTEL ?

Boutique Hotel defineste hotelurile de lux caracterizate prin gradul ridicat de intimitate, discretie si confort al locatiei. Un Boutique Hotel, spre deosebire de hoteluri sau grupuri hoteliere, se distinge prin calitatea si personalizarea facilitatilor de cazare si a serviciilor.

Cunoscute la inceput sub denumirea de “design hotels” sau “lifestyle hotels”, desprinderea de traditional si revolutionarizarea interioarelor a consacrat termenul de “boutique hotel”, iar de atunci conceptul a fost abordat de hoteluri din intreaga lume.
Ian Schrager, devenit faimos ca si co-fondator / co-proprietar al Studio 54 (un renumit club discoteca al anilor ’70), este adesea asociat co-crearii genului Boutique Hotel. Ian Schrager a revolutionat industria hoteliera, prin viziunea sa avangardista, realizand in 1984 Morgan’s Hotel din New York. Cladirea, datand din 1927 a fost complet renovata, designul interioarelor fiind realizate de Andree Putman, inventatoarea de drept a genului Boutique Hotel.

Vila ELENA Gradina de iarna
Vila ELENA Gradina de iarna

Boutique Hotelurile sunt intotdeauna individuale si dedicate unei oferte particulare de servicii, prin asigurarea de confort si intimitate intr-un spatiu ospitalier si relaxant. Amplasamentul in sine al Boutique Hotelurilor, se regaseste in zone mai retrase, fie ele rurale sau metropolitane, dar mereu exclusiviste, tocmai in ideea de a asigura intimitate, discretie si confort oaspetilor hotelului. De o eleganta aparte si incadrate perfect in ambianta generala, unicitatea este redata de arhitectura si design interior, prin abordari tematice ale decoratiunilor, ce pot fi moderne sau clasice. Atmosfera acestor hoteluri de lux se regaseste in calitatea materialelor folosite in amenajarile interioarelor, stilul arisocratic si privilegiile de care se bucura oaspetii hotelului.

Boutique Hotelurile surprind prin estetica ingenioasa, atentia pentru detalii, atat in eleganta amenajarii hotelului cat si in privinta personalizarii serviciilor, precum si gradul ridicat de confort si intimitate, mai presus de orice expectativa.

Vila BRUNO Living
Vila BRUNO Living

Exclusivitatea este termenul definitoriu al Boutique Hotelurilor. Neconventionale si cu o atmosfera intima, sunt considerabil mai mici decat hoteluri standard, oferind facilitati de cazare de la 3 la 50 camere de oaspeti. Servirea meselor se face in restaurantul cu circuit inchis al hotelului, fiecare meniu fiind personalizat la comanda oaspetilor si doar din ingrediente proaspete si naturale, aprovizionarea cu ingredientele necesare facandu-se dupa comandarea meniului. Restaurantul va prepara si servi in functie de ceea ce doresc oaspetii sa comande. Aditional serviciilor de restaurant, deseori pot fi intalnite si facilitati de self-catering, oaspetii avand posibilitatea de a-si prepara meniurile in regim propriu.

CLUB - AUSTRIA Camera hotel
CLUB - AUSTRIA Camera hotel

Adresate unui segment exclusivist, Boutique Hotelurile se fac cunoscute prin recomandari si agentii de turism sau ghiduri turistice specializate. Oaspetii hotelurilor trebuie sa le cunoasca si sa le aprecieze particularitatile si avantajele. Odata intrati in acest circuit inchis al acomodarilor turistice, oaspetii se vor bucura de o atentie desavarsita, iar de la un sejur la altul vor fi placut surprinsi de noi facilitati adaptate personalitatii lor. Boutique Hotelurile reprezinta o experienta, un proces de dezvoltare al relatiei dintre oaspeti si personalul hotelier.

 

Aceasta experienta este garantata de farmecul inegalabil al locatiei, siguranta si calitatea serviciilor, intimitate si discretie, si, mai presus de orice, ospitalitatea calduroasa si prietenoasa.
O amibianta impecabila ce ofera o alternativa incantatoare la hotelurile standard.

Personalitatea proprie, confera Boutique Hotelurilor atractivitate in randul persoanelor pretentioase, cu exigente deosebite, a turistilor corporate, a oamenilor de afaceri, a diplomatilor, a vedetelor media sau a celor familiarizati cu atmosfera unica a unor locuri care recreeaza stilul aristocratic. Politica restrictiva privind respectarea intimitatii, confidentialitatea datelor personale ale clientilor sai, intregesc siguranta si discretia in ceea ce-i priveste pe oaspetii hotelului.

Se spune ca un Boutique Hotel trebuie sa fie superior oricarui mare hotel de 5 stele, atat prin conditiile de confort si intimitate pe care le ofera oaspetilor sai, cat si prin calitatea si gradul ridicat de personalizare a serviciilor prestate.

Oaspetii nostri sunt de parere ca noi am reusit…

Boutique Hotel CLUB – AUSTRIA
Str. Primaverii, 12
Poiana Tapului
105500 – Busteni
ROMANIA

http://www.clubaustria.ro
clubaustria@clubaustria.ro