Botinele cu siret, trendul sezonului toamna iarna 2011

Botine cu siret, de la cele din piele, la cele cu blana

Sezonul racoros ne bate la usa si trebuie sa ne gandim in ce tip de incaltaminte investim toamna aceasta. Shops-And-The-City iti recomanda sa iti achizitionezi o pereche de botine cu siret.

 

Designerii le-au celebrat in  colectii. De la cele din piele, la cele cu blana, de la botinele cu toc inalt la botinele cu platforma, optiunile sunt nelimitate.

Investeste intr-o pereche de botine cu siret, pentru ca le vei purta atat toamna aceasta, cat si sezoanele viitoare.

 

Botinele cu siret si platforma, vedeta sezonului toamna iarna 2011

Botinele din piele cu platforma si siret sunt cele mai sexi. Asorteaza-le fie la o pereche de blugi, un pulover oversized si o geaca de piele, fie la o rochie diafana cu o pereche de sosete groase, pana peste genunchi.

Shops-And-The-City iti recomanda botinele cu siret, in nuante camel, care au si blanita. Sunt la moda in acest sezon, dar se vor purta cu siguranta si anul viitor.

Botine de toamna pentru femei in magazinele online

Acum poti alege botine si online. Magazinele online  vin cu modele foarte interesante de botine  pentru sezonul toamna iarna 2011 2012.

O gama variata de modele si culori de botine  pentru femei gasesti in mall online www.shops-and-ahe-city.ro . Merita sa intrii macar sa vezi noile colectii toamna iarna 2011 din cele peste 80 de magazine prezente in mall.

 

Armina Dobrica

SC WEB CONNECT GROUP

dobrica.armina@gmail.com

www.shops-and-the-city.ro