Biciclete potrivite pentru fiecare

Bicicleta este un mijloc de transport tot mai des utilizat de locuitorii oraselor de pretutindeni.

Desigur, cel mai potrivit exemplu pentru a ilustra modul in care bicicletele sunt utilizate ca mijloc de transport la nivel general este Amsterdamul, recunoscut drept “Orasul bicicletelor”. In Amsterdam, statisticile arata ca numarul bicicletelor este mai mare decat numarul locuitorilor si de patru ori mai mic decat cel al masinilor.

In Bucuresti, aglomeratia este un lucru obisnuit pentru toti cei care traiesc in capitala Romaniei, iar datorita traficului aglomerat acest oras ocupa locul doi in topul celor mai poluate capitale din Europa, dupa Sofia.

Poti contribui si tu la protejarea mediului si a scaderea gazelor nocive respirate de fiecare dintre noi in fiecare zi, daca  alegi sa folosesti bicicleta ca mijloc de transport.

Daca esti si tu in cautarea unui loc de unde sa-ti cumperi o noua bicicleta alege SportAddict.ro! Acesta este un magazin online de biciclete ce ofera o gama larga de biciclete de vanzare grupate in categorii precum : MTB Suspension, BMX, MTB, Oras, Pliabile,  Dama, Copii, si altele, pentru ca tu sa gasesti rapid modelul de care ai nevoie!

Vei gasi biciclete de vanzare atat petru ciclistii profesionisti, cat si pentru cei care merg ocazional cu bicicleta de placere.

SportAddict.ro va pune la dispozitie si biciclete DHS ce sunt produse de firma Eurosport DHS, compania romaneasca cu sediul in Deva.  Bicicleta DHS este potrivita pentru oricine si pentru orice buzunar.  Exista modele de biciclete DHS de tip MTB, XCC, BMX, City sau biciclete DHS pentru copii.

Aici vei gasi nu doar biciclete de vanzare, ci si piese, echipamente si accesorii pentru acestea. Comenzile tale vor fi preluate si livrate in cel mai scurt timp, iar in maxim 48 de ore te vei putea bucura de noua ta bicicleta!

Astfel daca iti doresti un magazin de biciclete care sa aiba numeroase modele de astfel de mijloace de transport, alege SportAddict.ro!