Bibliorafturi A4/A3 de la FlrBirotica.ro

Bibliorafturile sunt sisteme de arhivare indispensabile oricarui birou,  fiind utilizate in mod frecvent pentru arhivarea documentelor cu ajutorul filelor protective sau  a dosarelor de incopciat, pe marginea acestora se gasesc etichete ce pot fi inscriptionate pentru o mai usoara identificare a continutului.

Primul biblioraft a fost conceput in anul 1886 de catre antreprenorul si inventatorul german Friedrich Soennecken, acesta a patentat si perforatorul ce permite perforarea documentelor, iar ulterior prinderea acestora in bibliorafturi.

Bibliorafturile cu diverse formate:A4/A3 sunt confectionate din carton dur marmorat sau plastifiat cu folie de polipropilena, caracteristici ce ofera durabilitate foarte mare produsului, acestea au marginile din partea inferioara intarite cu sina metalica ce ajuta la stabilitatea acestuia pe raft, iar finisajul nu permite zgarierea suprafetelor. Prevazute cu mecanism metalic nichelat, de inalta fiabilitate pentru utilizari intense si inel rotund in partea frontala ce faciliteaza scoaterea acestuia de pe raft.

Bibliorafturile puse la dispozitie de Flrbirotica.ro au o latime ce variaza de la 50 la 80 mm si sunt ideale pentru depozitarea documentelor importante pe termen lung.

Florilena Business SRL este o societate cu capital integral romanesc, infiintata in anul 2006, avand ca principal obiect de activitate importul si distributia de birotica si papetarie, ofera produse de cea mai buna calitate, ce vin sa acopere toate necesitatile existente in activitatea curenta a companiilor.

FLORILENA BUSINESS SRL

Reg.Com.: J40/2481/2006

Cod Fiscal: RO 18388330

Telefon:

021.444.18.70

0728.915.678

0720.068.869

Email:

contact@flrbirotica.ro

comenzi@flrbirotica.ro

Adresa si showroom:

Bd. Timisoara nr.84, sector 6, Bucuresti