Beneficii pe care le aveti acum pentru inchirierile auto pe termen lung la Promotor Rent a Car

GRUPUL DE ACŢIUNE LOCALĂ ASOCIAŢIA DE DEZVOLTARE DURABILĂ CURBURA CARPAŢILOR anunță lansarea, începând cu data de 26 iunie 2017, a primei sesiuni de primire a proiectelor pentru măsura M3.4/6B  “Infrastructură socială pentru integrarea grupurilor defavorizate”.

Proiectele se vor depune la sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR situat în incinta Primăriei Prejmer (etaj 1, al cincelea birou pe partea stângă), la adresa: Prejmer, strada Mare nr. 565, judeţul Braşov. Proiectele se vor putea fi depuse la sediul GAL în zilele lucrătoare, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 – 16.00, în perioada 26 iunie 2017– 26 august 2017.

Informaţii detaliate privind accesarea şi derularea măsurii M3.4/6B sunt cuprinse în documentaţia de finanţare aferentă acestui apel de selecţie, disponibilă la adresa www.curburacrapatilor.ro

Documentaţia de finanţare aferentă apelului de selecţie pentru măsura M3.4/6B cuprinde Ghidul Solicitantului, anexele şi documentele suport şi poate fi solicitată:

  • de la sediile primăriilor din teritoriul ,,Curbura Carpaţilor’’;
  • de la sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR din Prejmer, strada Mare nr, 565, judeţul Braşov;
  • la adresa de e-mail: informare.curburacarpatilor@gmail.com;
  • la numerele de telefon: 0770 207 389 sau 0770 261 712.

La sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR este disponibilă o variantă electronică (CD/DVD) a documentaţiei de finanţare aferentă apelului de selecţie nr. 1/M3.4/1/2017 a proiectelor pentru măsura M3.4/6B.

 

Beneficii pe care le aveti acum pentru inchirierile auto pe termen lung la Promotor Rent a CarIndiferent de tipul de afacere pe care il desfasoara un antreprenor,  in 99% din cazuri, acesta are nevoie de cel putin un autoturism.  Pentru a veni in sprijinul celor care incep o afacere sau care s-au  dezvoltat si acum au nevoie de mai multe optiuni pentru transport,  Promotor Rent a Car ofera un pachet larg de beneficii pentru  servicii de inchirieri auto pe termen lung in Bucuresti dar si in toata  tara.

Printre cele mai importante beneficii, sunt cele pe care vi le  prezentam mai jos:

Beneficiile financiare

In cazul in care aveti o afacere, costurile inchirierii unei masini pe termen lung sunt deductibile 100%, iar povara impozitului si cheltuielile legate de intretinerea masinii raman in grija Promotor Rent a Car. La acestea se adauga si plata asigurarilor de tip RCA si CASCO, rovigneta, ITP-ul, reviziile si schimbarea cauciucurilor. Astfel, daca aceste cheltuieli se scad din pretul total de inchiriere, calculele vor arata ca o masina inchiriata pe termen lung va ajunge sa coste mult mai putin pe luna decat un leasing financiar. De asemenea, pentru a inchiria o masina, nu aveti nevoie sa platiti un avans.

Siguranta si predictibilitate

In cazul unui incident rutier, indiferent ce se intampla cu masina pe care o aveti in posesie, veti putea beneficia de un autoturism la schimb, intr-un timp record de maximum 180 de minute. Mai mult decat atat, cei care inchiriaza o masina pe termen lung nu trebuie sa isi faca griji ca preturile ar putea fluctua pe perioada contractului, acestea ramanand fixe si transparente. Cu toate acestea, Promotor Rent a Car urmareste indeplinirea celor mai variate cerinte ale clientilor, punand la dispozitia fiecarui client o oferta personalizata si adaptandu-se cu flexibilitate la nevoile clientilor.

Confort si timp castigat

Pe langa costurile pe care aceasta la prespune, intretinerea unei masini presupune si un timp pierdut de fiecare data cand aveti nevoie sa mergeti la service sau sa faceti inspectiile tehnice periodice. Din acest punct de vedere, inchirierea unei masini pe termen lung este din nou o optiune care va scapa de griji. Cu toate acestea, cel mai probabil, nu veti avea nevoie de prea multe ori sa mergeti in service, pentru ca toate masinile din flota Promotor Rent a Car sunt noi. Totodata, la inchirierea pe o perioada mai mare de doi ani, clientii pot beneficia de autoturisme cu 0 km la bord. In plus, in functie de orasul in care este incheiat contractul, puteti beneficia de asistenta rutiera non stop. Pentru mai multe detalii despre avantajele unui leasing operational, va invitam sa vizitati: auto-rent.ro/ro/inchirieri-auto-pe-termen-lung-romania-leasing-operational.

Follow us on Facebookschliessen
oeffnen