Beia Consult prezinta noutatile de la parteneri in luna decembrie

Beia Consult International – Partener Acreditat Siemens si Dialogic Regional Distributor – anunta  stirile din luna decembrie, impreuna cu partenerii sai OTT Hydromet / Adcon / Lufft, Siemens Enterprise Communications – Unify, Aspect Software, Panasonic, 3DS Dassault Systemes / Exalead, Ericsson, Cisco, Avaya si Hughes Network Systems.

 

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, Beia Consult va ureaza „La multi ani!”. Compania s-a bucurat de un an plin de reusite si proiecte, cat si de oportunitati de a intalni noi parteneri si a crea legaturi stranse cu acestia. Pentru 2017 anuntam promotii la echipamente de telecomunicatii de la partenerii nostri:

Unify ofera disconturi la multiple solutii si echipamente cum ar fi OSB SW Bundles si reinoirea acestora, migrarea de la HiPath 3000, si promotii pentru programul demo Circuit.

Panasonic ofera discount la pachetul de centrala telefonica Panasonic IP KX-HTS32 cu 4 trunchiuri analogice/ 8 abonati analogici si 6 trunchiuri SIP/ 12 abonati SIP plus interfon KX-NTV150 Communication IP Camera pentru Sistemul de comunicatii Panasonic (KX-NS si KX-NSX) cu PoE si WiFi, Adapor 220V optional (KX-A239), telefon KX-HDV230(B) cu fir standard si etichete electronice automate si telefon KX-HDV430(B) cu fir si video.

 

Lufft (membru al OTT Hydromet) a anuntat ca va participa la a 97-a reuniune anuala a Societatii Americane de Metereologie, care va avea loc in Seattle, Washington, intre 22 si 26 ianuarie 2017 cu tema “Observatiile arata drumul”. Mai mult de 3.5000 de oameni de stiinta, studenti, autori, profesori, cercetatori si fani ai domeniului din intreaga lume se vor intalni acolo pentru a discuta despre cele mai recente evolutii din sectorul meteorologic.

 

Unify, brand-ul Atos pentru software si servicii de telecomunicatii a anuntat versiunea 8 a OpenScape 4000 care ofera o platforma puternica de comunicare hibrid, stabila si de incredere pentru intreprinderile mari. O parte din portofoliul OpenScape Enterprise, OpenScape 4000 v8 este o platforma bogata in functionalitati voce, care suporta o colaborare virtuala mai buna a echipei, flexibilitate exceptionala, scalabilitate si fiabilitate, precum si o protectie superioara a investitiilor ca o solutie de IP hibrid.

 

Aspect Software, cel mai mare furnizor international de solutii de centre de contact in cloud si optimizare a interactiunii cu clientii a anuntat (conform cu un nou studiu din 2016 bazat pe Aspect Customer Experience Index), ca dorinta de interactiune automatizata este reala. Patruzeci si patru la suta dintre respondenti la sondajul annual al companiei au spus ca, in cazul in care o companie ar putea implementa o astfel de solutie corect, clientii ar prefera sa utilizeze un chatbot sau un asistent automat de interactiune cu clientii, cu 4% mai mult decat anul trecut. Jumatate dintre ei au spus ca acestea ar conduce mai degraba toate interactiunile cu bradul prin text/ mesaje, cu 39% spunand ca metodele digitale sunt mai eficiente decat vorbitul la telefon.

 

Dassault Systemes, compania 3DEXPERIENCE, lider mondial in software si solutii de design 3D imbunatateste experientele pentru simulare multifizica in platforma 3DEXPERIENCE si isi intareste punctul de sprijin in piata dinamicii fluidelor strategice (CFD) o data cu noua achizitie a Next Limit Dynamics din Madrid. Solutiile software ale Next Limit Dynamics sunt folosite de catre analistii de simulare pentru simularea precisa si robusta a debitului de fluid extrem de dinamic, in scopul de a rezolva probleme dificile a CFD-urilor mai rapid decat prin metodele traditionale. Printre clienti se numara Ford, Google X, Honda, Mitsubishi, NASA, Safran Helicopter Engines si Toyota.

 

Facebook si Ericsson, in colaborare cu Total Access Communication PLC, si-au unit fortele pentru a masura si a imbunatati experienta untilizatorilor de aplicatii in reteaua dtac. Utilizand o metodologie dezvoltata de Ericsson si Facebook, interactiunile tipice Facebook au fost efectuate de la conturile de test Facebook si masurate pe diferite dispozitive mobile de testare din centrul Bangkok-ului. Dupa ajustarile la reteaua dtac, rezultatele au aratat imbunatatiri mari a experientei in timpul folosirii aplicatiei Facebook, cum ar fi o imbuntatire de 60% in timpul de incarcare si descarcare in aplicatie.

 

Cisco si Colt Technology Services, o retea mondiala si furnizor de servicii de comunicatii, au anuntat ca lucreaza impreuna la un sistem de 100-Gigabit pe secunda pentru imbuntatirea retelei Colt din Europa si Asia. Cu aceasta actualizare, Colt va fi capabil de a livra rapid o conectivitate de inalta performanta pentru cloud, aplicatii de afaceri critice pentru companie, cariera si clientii centrati pe web.

 

Avaya, un furnizor global de sofware, sisteme si servicii de comunicatii business a anuntat ca, in scopul de a oferi pacientilor sai o ingrijire de neegalat, Neonatal Intensive Care Unit a Geneva University Hospitals (Hôpitaux Universitaires de Genève, sau HUG) a implementat sistemul de conferinte Avaya Scopia. Sistemul permite mamelor si familiilor sa vecheze asupra bebelusilor nascuti prematur, o oportunitate care ofera confort intr-o etapa critica a vietii.

 

Hughes Network System, lider global in solutii si servicii de banda larga prin satelit, a anuntat ca al saselea raport annual al FCC (Federal Communications Commission) cu privire la serviciile de banda larga de consum a clasat serviciile HughesNet de internet prin satelit in primul rand intre majoritatea furnizorilor de servicii de Internet (ISP) pentru livrarea promisiunii de performanta anuntata. “Measuring Broadband America – 2016”, emisa la 1 decembrie 2016, a clasat HughesNet ca lider pentru furnizarea de viteze de descarcare si incarcare, pentru al doilea an consecutiv.

 

 

Noutățile BEIA Consult sunt disponibile și pe website www.beiamag.ro pagina Facebook: www.facebook.com/BeiaConsult

George SUCIU Jr.  /  IT Corporate Solutions Manager

BEIA CONSULT INTERNATIONAL

– SIEMENS SYSTEM PARTNER –

Dialogic® Regional Distributor Romania & Moldova / Intel® Communications Technology Provider

FMT – Rutenbeck Networking Data Products Distributor Romania

HUGHES broadband satellite networks and services

LANCOM Regional Distributor Romania & Moldova

Dassault Systemes (3DS.com/Exalead) VAR Romania

Adcon Telemetry – OTT Hydromet Distributor Romania & Moldova

Tel / Fax : 0040-21-332.30.06  – www.beia.ro / www.dect.ro / www.beia-telemetrie.ro