Beia Consult prezinta noutatile de la parteneri in luna august

Beia Consult International – Partener Acreditat Siemens si Dialogic Regional Distributor – anunta  stirile din luna august, impreuna cu partenerii sai Gigaset, OTT Hydromet / Adcon / Lufft, Siemens Enterprise Communications – Unify, Aspect Software, 3DS Dassault Systemes / Exalead, LAMCOM, Alcatel-Lucent, Extreme Networks, Ericsson, Dialogic, Cisco, Microsoft si Snom.

Beia Consult va participa la a 16-a editie a conferintei ERB (Experimental and Representative Basins) cu tema „Comportamentul hidrologic in bazinele mici in conditii de schimbare” intre 5 si 8 septembrie 2016. De asemenea compania va participa la conferinta internationala „Water resources and wetlands” intre 8 si 10 septembrie 2016 in Tulcea.

 

Gigaset AG raporteaza un venit pozitiv (inainte de impozitare) pentru 2016 de 0,6 milioane euro, dupa o pierdere de 9,3 milioane euro din anul precedent, imbunatatind EBIT considerabil.

 

Lufft (membru al OTT Hydromet) va participa la Meteorological Technology World Expo din 27 pana in 29 septembrie 2016, in Madrid. Expozitia este un eveniment important pentru orice companie sau organizatie care este in cautarea de servicii si tehnologii mai precise si de ultima generatie pentru prognoze meteo.

 

Unify, brand-ul Atos pentru software si servicii de comunicatii a anuntat ca Luiz Domingos a fost numit in calitate de sef al casei de produse pentru platformele si solutiile software Unify. Cu aceasta numire, Domingos se alatura comitetului executiv Unify si isi asuma responsabilitatea pentru intregul portofoliu de produse precum si pentru tehnologia de colaborare sociala blueKiwi de la Atos.

 

Aspect Software, cel mai mare furnizor international de solutii de centre de contact in cloud si optimizare a interactiunii cu clientii a anuntat ca a fost distins cu premiul 2016 Global Company of the Year in the Workforce Optimization Industry de catre Frost & Sullivan. Premiul Frost & Sullivan Global Company of the Year cere ca o companie sa isi demonstreze excelenta in crestere, inovatie si leadership.

 

Dassault Systemes, compania 3DEXPERIENCE, lider mondial in software si solutii de design 3D a participat in aceasta luna la GEOVIA Community Conference in Perth, Australia de Vest. In acest an tema conferintei este “Designing & Modeling the 3DEXPERIENCE Mine” si ofera posibilitatea de a conversa, imparti cunostinte si experiente in cele mai bune practici ale mineritului, precum si posibilitatea de a discuta cu echipa tehnica GEOVIA.

 

LANCOM Systems, cel mai important producator german de solutii de retea pentru companii si sectorul public, isi extinde gama de switch-uri cu un nou dispozitiv profesional. LANCOM GS-2326+ este un switch cu straturi gestionate ce ofera 24 de proturi Gigabit Ethernet si doua porturi Combo TP / SFP.

 

ALE, care functioneaza sub marca Alcatel-Lucent Enterprise a anuntat ca a adaugat un nou distribuitor pentru canalul sau de distributie din Australia. Cu efect imediat, Bluechip Infotech va incepe sa distribuie o gama completa de produse si servicii de comunicatii de afaceri marca Alcatel-Lucent Enterprise partenerilor si clientilor sai din Australia.

 

Extreme Networks a anuntat o extindere a relatiei cu Schneider Electric pentru a oferi solutii de retea extrem de rezistente in cadrul sistemului Schneider Electric Foxboro Evo Distributed Control. De asemenea, compania se alatura programului de colaboratori Automation Partner Program pentru a furniza retele si solutii wireless pentru clientii globali Schneider Electric, care se intind pe mai multe piete verticale si necesita o tehnologie fiabila si extrem de disponibila.

 

Ericsson va dezvalui viziunea sa “TV as a service” (TV ca serviciu), anul acesta la IBC (Hala 1, D61). Ericsson va prezenta modul in care solutiile, lansarile si conceptele sale inovative stau la baza viziunii “TV as a service” care creeaza oportunitate pentru clienti de a transforma continuu televiziunea si a incanta spectatorii intr-un peisaj mass-media complex si in continua evolutie.

 

Dialogic, un furnizor de aplicatii optimizate pentru cloud si de infrastructura pentru furnizorii de servicii, intreprinderi si dezvoltatori, si Telestax, o platforma preferata pentru implementarea aplicatiilor bogate si stabile de comunicatii, au anuntat ca vor gazdui o serie de workshop-uri de o zi pentru dezvoltatorii de telecomunicatii si aplicatii web intr-un numar de orase in jurul lumii.

 

Cisco este in misiunea de a face colaborarea simpla, magica si deschisa. Compania isi doreste sa asigure conectarea cu alte persoane fara durere, astfel incat acestea sa poata lucra mai eficient.

 

Microsoft Azure a fost selectat de catre NBC Olympics, o divizie a Sports Group NBC pentru a oferi codare cloud si hosting cu fluxuri video pentru productia Jocurilor Olimpice XXXI ale NBC Olympics care au loc la Rio de Janeiro, Brazilia intre 5 si 21 august.

 

Snom Technology AG are placerea de a anunta sponsorizarea Communications Alliance Cloud (CCA). CCA este o asociatie dedicata stimularii cresterii de comunicatii cloud. Aceasta reuneste principali furnizori de comunicatii cloud pentru a promova constientizarea, adoptarea si intelegerea serviciilor de comunicatii cloud si beneficiile lor.

 

Noutățile BEIA Consult sunt disponibile și pe website www.beiamag.ro pagina Facebook: www.facebook.com/BeiaConsult

George SUCIU Jr.  /  IT Corporate Solutions Manager

BEIA CONSULT INTERNATIONAL

– SIEMENS SYSTEM PARTNER –

Dialogic® Regional Distributor Romania & Moldova / Intel® Communications Technology Provider

FMT – Rutenbeck Networking Data Products Distributor Romania

HUGHES broadband satellite networks and services

LANCOM Regional Distributor Romania & Moldova

Dassault Systemes (3DS.com/Exalead) VAR Romania

Adcon Telemetry – OTT Hydromet Distributor Romania & Moldova

Tel / Fax : 0040-21-332.30.06  – www.beia.ro / www.dect.ro / www.beia-telemetrie.ro