BEIA Consult prezinta noutatile de la parteneri din luna octombrie

Beia Consult International – Partener Acreditat Siemens È™i Dialogic Regional Distributor – anunță È™tirile din luna octombrie, impreuna cu partenerii sai Adcon Telemetry, OTT Hydromet, Siemens Enterprise Communications – Unify, Gigaset, Panasonic, Aspect Software, 3DS Dassault Systemes / Exalead, Lancom Systems, Alcatel-Lucent, Cisco, Media5 Mediatrix, Dialogic, Hughes Network Systems si Keymile.

Beia Consult a participat in luna octombrie la IMWorld 2015, evenimentul “business to bussiness” dedicat mediului digital, mobil si solutiilor software. De asemenea compania a participat la cea de-a 8-a editie a conferintei internationale SpeD in cadrul careia se prezinta cele mai recente tendinte privind prelucrarea limbajului vorbit si dialogul persoana-calculator si la conferinta SIITME 2015 unde a prezentat noile proiecte din cadrul companiei.

Intr-o miscare indrazneata OTT Hydromet a integrat pe deplin structura administrationala de la Adcon Telemetry pentru a optimiza toate operațiunile în urma fuziunii initiale. De asemenea, această fuziune nu va atinge pietrele de temelie ale echipei Adcon Telemetry.

Unify, fosta companie Siemens de software si servicii de telecomunicatii si partenerul sau acreditat Voice Engineer Irlanda a fost selectata de catre Ardmore Studios pentru modernizarea infrastructurii de comunicatii si optimizarea conectivitatii. In parteneriatul cu VEI, Ardmore a implementat solutia OpenScape Business de la Unify, si-a actualizat reteaua LAN si a imbunanatit capacitatea retelei Wi-FI. Acest nou sistem de comunicare si conectivitate imbunatatita va ajuta Ardmore Studio sa concureze mai eficient pe piata internationala si va imbunatati managementul costurilor de gestionare a costurilor.

Cu efect imediat TP-LINK va opera pe piata germana cu Gigaset. Cei 2 lideri se sustin reciproc in comercializarea dispozitivelor: telefoane fara fir pe baza de IP Gigaset si routere TP-LINK All-in-One. Acestea exploateaza in mod optim noile posibilitati de functionare ale conexiunilor All-IP datorita celei mai bune compatibilitati tehnice posibile. Utilizatorii finali au astfel o solutie completa pentru All-IP si o alternativa la produsele operatorului de retea. Cu o conexiune bazata pe IP, toate datele sunt transmise prin intermediul internetului si a serviciilor cum ar fi telefonia si televiziunea care sunt furnizate prin internet.

Panasonic, un important furnizor de solutii de telecomunicatii, supraveghere de securitate integrate si video, a lansat Smart Coding, o noua tehnologie care imbunatateste algoritmul de codificare in fluxurile video standarde H.264, optinandu-se o imbunatatire de pana la 70% in reducerea latimii de banda.
Disponibil ca un upgrade de firmware pentru toata noua generatie Panasonic 3, 5 si seria 6, tehnologia diminueaza efectiv cererea de latime de banda si cantitatea de stocare necesara pentru imagini video de supraveghere mentinand in acelasi timp o calitate inalta a imaginii si respectarea deplina cu standardul H.264. De asemenea, au fost lansate pachetele promotionale pentru central telefonice NS-500 IP și ISDN.

Aspect Workforce Management are potentialul de a deveni noul avocat din back office pentru pacienti! In timpul operatiunilor de zi cu zi, asistente medicale, secretari medicali si medici, Aspect va facilita comunicarea dinte medici si pacienti. Pacientii suna in fiecare zi cu intrebari de triaj, anchete despre instructiuni medicale, actualizari cu privire la modificari ale conditiilor de sanatate sau pentru a primi rezultatele testelor. Apelurile pacientilor sunt de obicei clasificate de un operator, dupa care sunt trimise catre personalul medical.

Dassault Systemens, comania 3DEXPERIENCE, lider mondial in software de proiectare 3d si solutii 3D, a anuntat lansarea noii versiuni 3D ContentCentral, un serviciu online pentru localizarea, configurarea si descarcarea de piese, componente si ansambluri de la furnizorii certificati. Mai mult de 1.3 milioane de utilizatori inregistrati ai 3D ContentCentral au acum acces la cautare si capabilitati de previzualizare 2D si 3D care ajuta la scurtarea ciclurilor de design. In plus, sute de furnizori de componente pot sa incarce, sa publice si sa mentina modelele lor CAD rapid si usor.

La Enterprise Information Management Congress 2015, Pwc a prezentat implementarea unui software de management al informatiilor, numit Pulse (un concept olandez care se desfasoara peste tot in lume). Pulse foloseste tehnologia de cautare semantica Exalead CloudView, distribuita si partial implementata de BSL Computer Consultancy in Breukelen. Solutia software Exalead ClowdView de la Dassault Systemes faciliteaza cautarea rapida si utilizarea surselor de informare structurate si nestructurate. In existenta sa din 2007 pana in prezent, acest concept de management al informatiilor a fost integrat initial in alte aplicatii software. De cand a fost refacut ca Exalead ClowdView, configuratia interogarilor a devenit mai usoara, iar acestea sunt procesate mai rapid. Mai mult, rezultatele cautarilor sunt mult mai precise prin reducerea semnificativa de duplicate si timpul pierdut pentru gestionarea acestora. PWC a decis in mod deliberat sa ruleze Pulse treptat, la scara internationala, in scopul de a genera o multime de entuziasm in randul utilizatorilor.

Lancom Systems, lider german in productia de solutii de retea pentru sectoarele publice si private ofera seria LANCOM OAP-800, o noua gama de puncte de acces in aer liber, ideal pentru WLAN profesionale in aer liber. Aplicatiile includ hotspot-uri moderne in aer liber, acoperire WLAN profesionala pentru spatii deschise sau stabilirea legaturii WLAN punct-la-punct (P2P) pentru furnizarea de banda larga.

Alcatel-Lucent isi va continua activitatea fata de cabluri submarine din sectorul privat, Alcatel-Lucent Submarine Networks (ASN), ca o filiala deginuta integral. ASN va continua sa isi execute strategia de a isi consolida pozitia de lider in sistemele de cablu submarin pentru aplicatii de telecomunicatii si sa urmareasca in continuare diversificarea in sectorul de petrol si gaz.

Media5 Corporation, un important furnizor de solutii de comunicatii multimedia bazate pe IP a anuntat ca societatea va fi un sponsor Solution Showcase la evenimentul BroadSoft Connections 2015, din Arizona.
Media5 va prezenta platforma de afaceri Mediatrix Sentinel si cele mai recente inovatii pentru linia de solutii Mobitrix pentru RCS si clientii business WebRTC, precum si solutii pentru M5T VoIP SDK pentru dezvoltatori de aplicatii de comunicatii unificate SIP si IMS.

Dialogic, un furnizor global de software de retea a anuntat ca XO Communications a selectat solutia de procesare media Dialogic PowerMedia XMS pentru a sprijini virtualizarea unor anumite aplicatii de voce gazduite.

Hughes Network Systems, liderul global in solutii si servicii prin satelit a fost selectat drept castigator al premiului “Changing Lives”, ce recunoaste o initiativa care a afectat in mod semnificativ telecomunicatiile dintr-o comunitate, asistand in atenuarea si contribuind la dezvoltarea economica si sociala.

Keymile a prezentat solutii pentru retele eficiente de banda larga la Broadband World Forum in Londra de pe 20 pana pe 22 octombrie 2015. De asemenea, a aratat noua sa platforma hibrida de acces si transport XMC20 pentru misiuni critice in pavilionul german de la Week GITEX Technology Week din 18-22 octombrie, Dubai.

Noutățile BEIA Consult sunt disponibile și pe website www.beiamag.ro pagina Facebook: www.facebook.com/BeiaConsult
George SUCIU Jr. / IT Corporate Solutions Manager
BEIA CONSULT INTERNATIONAL
– SIEMENS SYSTEM PARTNER –
Dialogic® Regional Distributor Romania & Moldova / Intel® Communications Technology Provider
FMT – Rutenbeck Networking Data Products Distributor Romania
HUGHES broadband satellite networks and services
LANCOM Regional Distributor Romania & Moldova
Dassault Systemes (3DS.com/Exalead) VAR Romania
Adcon Telemetry – OTT Hydromet Distributor Romania & Moldova
Tel / Fax : 0040-21-332.30.06 – www.beia.ro / www.dect.ro / www.beia-telemetrie.ro