BEIA Consult prezinta noutatile de la parteneri din luna iulie

Beia Consult International – Siemens Approved Partner & Dialogic Regional Distributor anunta noutatile din iulie, impreuna cu partenerii sai Adcon Telemetry, OTT Hydromet, Siemens Enterprise Communications – Unify, Gigaset, Panasonic, Aspect Software, Snom VoIP, Dassault Systemes, innovaphone, Lancom Systems, Media5 Corporation, Alcatel-Lucent, Ericsson, Cisco, Avaya, BlueNote si Secusmart.

BEIA Consult anunta demararea proiectelor Power2SME si Speech2Platform. De asemenea, echipa noastra de vanzari a obtinut certificarile Siemens Unify: Sales Specialist OpenScape Business si UCCA Sales Small Medium Business. In plus, compania anunta noua promotie de upgrade de la HiPath 3000 si OpenScape Business v1 la OpenScape Business v2.

OTT Hydromet si Adcon Telemetry anunta ca Sutron Corporation si Hach Company intra intr-un acord de fuziune definitiv, in temeiul caruia un afiliat al companiei Hach va dobandi Sutron Corporation printr-o oferta in numerar pentru achizitionarea tuturor actiunilor in circulatie, la un pret de achizitie de 8,50$ pe actiune, pentru o valoare totala a intreprinderii de aproximativ 39 de milioane de dolari.

Unify, cunoscuta anterior ca Siemens Enterprise Communication, a anuntat in luna iulie ca Everything Voice, un furnizor specializat in servicii de comunicatii SMB si partener acreditat Unify Profesional Partner, a implementat Circuit pentru a conduce colaborarea si flexibilitatea in afacerea sa. Circuit permite Everything Voice pentru a oferi angajatilor apeluri si apeluri video fara intreruperi, prezenta si mesagerie instant si o mare varietate de caracteristici si optiuni de mobilitate – toate intr-o singura solutie.

Gigaset, unul dintre cei mai importanti furnizori din domeniul tehnologiei si electronicelor de consum, este acum un partener oficial al FC Bayern Munchen. Compania este partener exclusiv pentru segmentul de smarphone-uri si tablete. Acordul, care a fost prezentat publicului astazi in Munchen, va rula pentru un termen initial de 3 ani.

“Gigaset si Bayern Munchen au o pasiune pentru performanta si calitate”, afirma Karl-Heinz Rummenigge, presedinte executiv al FC Bayern Munchen.

Panasonic anunta noile promotii pentru NS500 IP, NS500 digital, UM board si telefoane SIP pentru operatori telecom VoIP. Mai multe detalii pe beiamag.ro.

Pentru a oferi clientului o experienta de cea mai inalta calitate, Aspect Software ofera o interactiune consistenta prin Zipwire, un contact center in cloud, in timp ce agentul dumneavoastra primeste preferintele si istoria interactiunilor anterioare ale clientilor.

Mai mult despre Zipwire pe beiamag.ro.

Snom Technology AG, un lider in dezvoltarea de telefoane IP desktop si DECT a anuntat in iulie ca telefoanele IP D715 si D725, care folosesc cea mai noua versiune firmware Snom UC, au obtinut certificarea pentru Skype for Business – cel mai inalt nivel de calificare, demonstrand compatibilitatea deplina cu solutiile de comunicatii unificate Microsoft.

Dassault Systemes, comania 3DEXPERIENCE, lider mondial in software de proiectare 3D, a anuntat in luna iulie ca Raoul Jacquand a fost numit CEO al brandului GEOVIA. El este responsabil de gestionarea si dezvoltarea afacerii si strategiilor GEOVIA la nivel mondial, inclusiv extinderea domeniului aplicatiilor GEOVIA creata prin platforma 3DEXPERIENCE pentru a oferi solutii durabile pentru industria de resurse naturale. Roul Jacquand il inlocuieste pe Rick Moignard, care s-a pensionat.

Cu aplicatia Android myPBX, va puteti transforma smartphone-ul intr-un dispozitiv innovaphone. Descarcati aplicatia gratuit din magazinul Google Play. Aplicatia necesita o centrala telefonica innovaphone si o licenta myPBX per client.

Pentru prima data la EuroCIS, furnizorii de servicii care paricipa au fost de asemenea onorati cu premiul „Furnizor de vanzare cu amanuntul de top”. In luna iulie, LANCOM Systems a primit certificatul de la Daniel Ochs, director de publicitate al Lebensmittel Zeitung.

Media5 Corporation, un important furnizor de solutii de comunicatii media bazate pe IP, a anuntat ca Mediatrix a fost selectat de Cyta (Autoritatea Telecomunicatiilor din Cipru) dupa emiterea unei cereri de licitatie deschisa in toamna anului 2014 pentru adaptoare VoIP si gateway-uri, in scopul de a servi telefonia sa de banda larga si serviciile SIP Truking.

Nokia a anuntat ca a primit aprobarea din partea Comisiei Europene pentru achizitionarea companiei Alcatel-Lucent . Tranzactia propusa a fost anuntata catre Comisia Europeana pe 19 iunie 2015 si a fost finalizata astazi.

Ericsson si SK Telecom au semnat o scrisoare de intentie sa colaboreze la dezvoltarea unei retele de baza 5G care implementeaza tehnologia „slicing network”. Dezvoltarea, care foloseste Regional Cloud Lab Ericsson si Ericsson HDS 8000, este planificata sa fie gata pana la sfarsitul anului 2015.

Cisco si Midcontinent Communications au anuntat implementarea platformei de acces Cisco CBR-8 prin urmatoarea generatie de cabluri convergente (CCAP) pe intreaga arie de acoperire a retelei detinuta de Midcontinent. Cisco CBR-8 va ajuta la cresterea capacitatii retelei Midcontinent prin extinderea retelei de banda larga DOCSIS 3.1 si in acelasi timp prin simplificarea operatiunilor si accelerarea extinderii retelei sale de banda larga prin cablu.

Metropolis Technologies Inc., un lider in producerea de management de apel si solutii de raportare, a anuntat astazi ca OfficeWatch SL a finalizat cu succes testele de interoperabilitate cu UC comunicatii unificate si solutiile de colaborare de la Avaya, furnizor global de solutii care sa permita clientilor si echipei o mai buna experienta, cresterea productivitatii si performantei financiare.

Hughes Network Systems, liderul global in solutii si servicii prin satelit in banda larga, a anuntat astazi lansarea unui suite complete de oferte pentru a ajuta la satisfacerea nevoilor de pe piata educatiei K-16, ce include acces la Internet de mare viteza prin satelit, semnal digital, invatamant la distanta si  solutii Wi-Fi.

Secusmart cultiva relatii intense cu specialistii de maine. IT-ul si telecomunicatiile sunt o piata in crestere, asa cum studentii de la Universitatea din Dusseldorf sunt constienti. Iar unii dintre acestia deja profita de posibilitatea de a obtine o mostra din cum merg lucrurile intr-o companie internationala ca Secusmart, o filiala a Blackberry, lucrand in diferite departamente, inclusiv backend si dezvoltare software, contribuind in mod activ la inovatii high-tech.

Noutățile BEIA Consult se pot găsi de asemenea pe site-ul www.beiamag.ro sau pe pagina de Facebook: www.facebook.com/BeiaConsult

George SUCIU Jr.  /  IT Corporate Solutions Manager

BEIA CONSULT INTERNATIONAL

– SIEMENS SYSTEM PARTNER –

Dialogic® Regional Distributor Romania & Moldova / Intel® Communications Technology Provider

FMT – Rutenbeck Networking Data Products Distributor Romania

HUGHES broadband satellite networks and services

LANCOM Regional Distributor Romania & Moldova

Dassault Systemes (3DS.com/Exalead) VAR Romania

Adcon Telemetry – OTT Hydromet Distributor Romania & Moldova

Tel / Fax : 0040-21-332.30.06  – www.beia.ro / www.dect.ro / www.beia-telemetrie.ro