Beia Consult prezinta noutatile de la parteneri din luna ianuarie

Beia Consult International – Partener Acreditat Siemens si Dialogic Regional Distributor – anunta  stirile din luna ianuarie, impreuna cu partenerii sai Adcon Telemetry, OTT Hydromet, Siemens Enterprise Communications – Siemens Enterprise Communications – Unify, Gigaset, Panasonic, Aspect Software, 3DS Dassault Systemes / Exalead, Lancom Systems, Alcatel-Lucent, Cisco, Media5 Mediatrix, Dialogic, Hughes Network Systems si Keymile.

 

Pentru Beia Consult, 2015 a fost un an de succes care a adus realizari in foarte multe proiecte. Multumim partenerilor nostri pentru ca au fost deschisi sa comunice si sa lucreze alaturi de noi. Nu am fi avut aceste realizari fara partenerii nostri. Echipa Beia va ureaza un an bun si productiv!

 

Unify, un furnizor important de software si servicii de comunicatii, demonstreaza la CeBIT 2016 oportunitatile pe care le va oferi in viitor activitatea intr-o lume digitalizata. La standul D40 in hala 13, compania amplaseaza 7 sectoare bazate pe situatii tipice si industrii diferite din care vizitatorii afla cum viata lor profesionala si cea privata vor deveni si mai strans legate intre ele cu ajutorul celor mai noi tehnologii in comunicatii si unelte de colaborare.

 

Consiliul de supraveghere Gigaset AG i-a numit pe dl. Klaus Weßing si Hans-Henning Doerr ca membri ai Comitetului Executiv al Gigaset AG. Dl. Weßing este noul CEO al Gigaset AG, iar domnul Doerr preia pozitia de CFO. In acelasi timp, Charles Fränkl and Kai Dorn au fost chemati ca membri ai consilului de administratie.

 

Panasonic a anuntat cea mai noua versiune a solutiei de scanare in retea M100 care combina puterea de procesare avansata a unei tablete Intel Core i5 cu fiabilitatea scanere-lor sale premiate. Acest nou sistem ofera un management al documentelor conectat complet si o solutie de imagini ideala pentru orice afacere – de la o intreprindere mare pana la un IMM – solutia universala ofera un flux de lucru simplificat, reducand in cele din urma din timpul alocat.

 

Aspect Software a anuntat ca isi extinde relatia sa cu Black Box Network Services. Acest lucru ii va perminte companiei Black Box, un important furnizor de solutii tehnologice sa isi exitinda oferta sa de contact center din cloud pentru clientii din intreaga lume. Cresterea relatiei este parte a strategiei Aspect de a isi consolida prezenta si a creste protofoliul sau de cloud.

 

Dialogic, un furnizor global de software de retea si solutii de infrastructura, a anuntat lansarea aplicatiei Dialogic PowerApp Load Balancer pentru comunicatii in timp real.

 

Dassault Systemes, Compania 3DEXPERIENCE, lider mondial in software de proiectare 3D, a anuntat ca societatea de masini electrice Faraday Future a adoptat platforma 3DEXPERIENCE pentru dezvoltarea si furnizarea noului vehicul complet electric si conceptul conectat de experienta auto prezentat la CES 2016 in Las Vegas. De asemenea, Boyner Group, un lider de retail din Turcia foloseste solutia “My Collection” pentru a simplifica proiectarea si dezvoltarea de categorii multiple de moda.

 

Nokia si Alcatel-Lucent au celebrat prima lor zi de operatiuni combinate, marcand finalizarea celei mai noi transformari Nokia si crearea unui lider global in tehnnologie si servicii pentru o lume conectata IP.

 

LANCOM Systems prezinta cel mai recent update gratuit pentru sistemul de operare LCOS. Cu versiunea LCOS 9.18, clientii LANCOM beneficiaza beneficiaza de o mai buna acoperire, stabilitate si transfer in retelele lor wireless.

 

Cisco anunta noi realizari impreuna cu Altice Group. Cele doua companii au lucrat indeaproape pentru a stimula inovarea si viteza pe piata penttru noile sale servicii “Zive”.

 

Ericsson si Huawei au convenit cu privire la extinderea acordului lor global de licenta intre cele doua companii. Acordul include o licenta incrucisata care acopera brevetele referitoare la standardele wireless esentiale ale ambelor companii (incluzand GSM, UMTS si standardele celulare LTE). In cadrul acordului, ambele companii sunt in masura sa acceseze si sa implementeze standardele si tehnologiile celeilalte.

 

HughesNet Gen4 a fost clasat pe primul loc in randul tuturor marilor furnizori de servicii de Internet pentru livrarea promisiunilor de performanta anuntate in al 5-lea raport annual cu privire la serviciile de banda larga de consum Federal Communications Commission, “Measuring Broadband America – 2015” emis la 30 decembrie 2015. HughesNet este numarul 1 in serviciile de banda larga prin satelit al Americii, cu mai mult de 1 milion de abonati si este livrat de Hughes Network System, LLC (Hughes), cel mai important furnizor mondial de solutii si servicii de banda larga prin satelit.

 

KEYMILE a adaugat noi functii, cum ar fi configurarea unui nou firewall pentru LineRunner-IS-3400 si pentru familia HYTEC-HY104. Ca urmare, compania ajuta furnizorii si operatorii de infrastructuri sa implementeze noua legislatie germana de securitate IT.

 

ETS Montréal si Media5 Corporation vor gazdui inaugurarea unui nou Chair de peste 5 ani in domeniul noilor tehnologii si imbunatatirea comunicatiilot IP.

 

Noutățile BEIA Consult sunt disponibile și pe website www.beiamag.ro pagina Facebook: www.facebook.com/BeiaConsult

George SUCIU Jr.  /  IT Corporate Solutions Manager

BEIA CONSULT INTERNATIONAL

– SIEMENS SYSTEM PARTNER –

Dialogic® Regional Distributor Romania & Moldova / Intel® Communications Technology Provider

FMT – Rutenbeck Networking Data Products Distributor Romania

HUGHES broadband satellite networks and services

LANCOM Regional Distributor Romania & Moldova

Dassault Systemes (3DS.com/Exalead) VAR Romania

Adcon Telemetry – OTT Hydromet Distributor Romania & Moldova

Tel / Fax : 0040-21-332.30.06  – www.beia.ro / www.dect.ro / www.beia-telemetrie.ro