Beia Consult participa la Internet and Mobile World 2015

Beia Consult va participa cu standul B08 la Internet and Mobile World 2015, care se va desfășura în zilele de 7-8 Octombrie 2015 la ROMEXPO, București. IMWorld 2015 este un eveniment “business to business” important în România, dedicat mediului digital, mobil și soluțiilor software. Evenimentul va aduce împreună 120 de speakeri, 110 companii și peste 1590 de soluții IT și digitale.

Utilizați codul BE3749MLE în procesul de înregistrare pentru a obține un discount de 100%.

Beia Consult International – Partener Acreditat Siemens È™i Dialogic Regional Distributor – anunță È™tirile din luna septembrie, împreună cu partenerii săi Adcon Telemetry, OTT Hydromet, Siemens Enterprise Communications – Unify, Gigaset, Panasonic, Aspect Software, 3DS Dassault Systemes / Exalead, innovaphone, Lancom Systems, JPL – Dasan Headsets, Alcatel-Lucent, Ericsson, Cisco, Snom VoIP, Tiptel, Media5 Mediatrix, Voxtron Enghouse and Dialogic.

OTT Hydromet și Adcon Telemetry au dezvoltat în premieră un nou sistem care, pe lângă capacitatea de a măsura nivelul unui râu, poate determina și viteza de curgere a apei și calcula debitul. În acest scop au fost montați într-o cutie compactă doi senzori de tip radar: un senzor orientat în jos pe verticală pentru a măsura nivelul, iar celălalt este orientat în față pe direcția de curgere a apei, pentru a măsura viteza. Secțiunea transversală a râului fiind astfel programată în senzor, acesta poate calcula ulterior debitul râului.

Crown Commercial Services a confirmat că Unify, o companie de top în domeniul software și servicii de telecomunicații, a fost premiată cu cinci stele pentru noul framework dezvoltat, Public Services Network (Rețea Publică de Servicii) rebranduită Network Services RM1045. Frameworkul Network Services, a cărui valoare estimată în acțiuni se ridică până la 1,5 miliarde de lire pentru următorii 5 ani, a fost dezvoltat pentru a substitui frameworkurile PSN Connectivity și PSN Services.

În jur de 150 acționari, reprezentanți ai acestora precum și vizitatori au participat la întâlnirea generală anuală organizată de AG Gigaset, la Fundația Hans Seidel din Munich. Investitorilor prezenți li s-a solicitat votul în legătură cu 6 subiecte din agendă, care au fost aprobate de o majoritate consistentă.
CEO-ul Gigaset Charles Fränkl și CFO-ul Kai Dorn au informat investitorii în legătură cu progresul restructurărilor în companie inițiate în anul 2012.

Panasonic Vietnam a sărbătorit aniversarea a cinci ani de la înființarea Panasonic Risupia Vietnam – centrul științific bazat în Hanoi fondat de Corporația Panasonic cu participarea reprezentanților din partea Ministerului Muncii, Victimelor de Război și Protecției Sociale, Ministerului Educației și Învățământului și Ambasadei Japoniei în Vietnam.

Aspect Software, companie premiată și lider pe piața furnizării de servicii cloud, care oferă soluții integrate de relaționare cu clienții, optimizarea forței de muncă și solulții back-office, a anunțat îmbunătățiri semnificative în experiența client-agent prin Zipwire, soluția 100% cloud oferită de companie. Noile îmbunătățiri vor spori posibilitatea clienților de a se angaja în comunicarea pe o varietate de canale, iar funcționalitățile adiționale oferite pentru serviciul Agent Desktop îmbunătățesc semnificativ interacțiunea cu agenții, ajutându-i să crească eficiența, productivitatea și performanța.

Dassault Systèmes, Compania 3DEXPERIENCE, lider mondial în dezvoltarea de soluÈ›ii software de proiectare 3D, Mock Up Digital 3D È™i Managementul ciclului de viață al produselor (Product Lifecycle Management – PLM), anunță că Ashok Leyland, al doilea cel mai mare fabricant de vehicule comerciale din India, își va extinde utilizarea platformei Dassault Systèmes’ 3DEXPERIENCE pentru a accelera procesele de proiectare modulară, validare, producÈ›ie È™i configurare a pieselor pentru camioanele È™i autobuzele fabricate. Ashok Leyland a optat pentru “Modular, Glocal and Secure” È™i “Target Zero Defect,” două soluÈ›ii industriale Dassault Systèmes’ concepute pentru a adresa provocările întâlnite de companiile care activează în domeniul transportului È™i serviciilor mobile.

IP1202 este un punct de acces (gateway) IP DECT care extinde PBX innovaphone pentru a acoperi abonamentele compatibile cu DECT. Noutate: a fost lansată o versiune cu 4 canale, mult mai avantajoasă la preț. Această versiune are numărul de comandă 50-01202-002 și va fi disponibilă începând cu luna octombrie. În afara numărului de canale limitat, IP1202/4 nu prezintă alte limitări și are un preț de vânzare recomandat foarte bun de 470.00€.

LANCOM Systems, liderul german în producția de soluții de rețea pentru sectoare publice și private prezintă noua versiune 3.02 a clientului VPN avansat bazat pe IPSec. Noua versiune de la LANCOM oferă noi funcționalități și îmbunătățiri care simplifică gestionarea deopotrivă pentru administratori și utilizatori.

Alcatel-Lucent (Euronext Paris È™i NYSE: ALU) va permite furnizorului de servicii Totalplay să își extindă serviciul IPTV în Mexic prin intermediul platformei sale Velocix – reÈ›ea de distribuire de conÈ›inut.

Ericsson (NASDAQ: ERIC) a emis un raport care prezintă oportunități și strategii pentru afacerile care se confruntă cu transformarea digitală. Raportul, intitulat ‘Organizare pentru schimbare’, are la bază aproximativ 100 de interviuri detaliate cu seniori în funcții executive din companii de renume dintr-o gamă de sectoare, lideri în industrie și afaceri de startup digitale.

Cisco a anunțat lansarea noului său Virtual Digital Content Manager (vDCM). vDCM reprezintă un nou set de funcționalități software pentru platforma Cisco® Virtualized Video Processing (V2P), care permite, în premieră, companiilor operatoare de video și media să virtualizeze operațiile de procesare video pentru ecranul principal în televiziunea live.

Gitex este punctul de acces către industria ICT din Orientul Mijlociu, Africa și Asia de Sud. Media5 este onorată să participe în proiectul Gitex cu propunerea unui portofoliu avansat de puncte de acces media și întreprinderea de SBC-uri pentru soluțiile de comunicații SIP Trunking și Unified. Vă puteți alătura Media5 și Gitex și învăța mai multe despre actualizările din portofoliu și oportunitățile de reprezentare în regiune.

Dialogic, un furnizor global de software de rețea și soluții de infrastructură a anunțat că ADG LDI (Pvt.) Ltd, un furnizor major de servicii de telecomunicații comerciale și de interconectare în Pakistan, a selectat comutatorul de program Dialogic® ControlSwitch™ System și punctele de acces media Dialogic® I-Gate® 4000 EDGE Media Gateways pentru a suporta serviciile de comunicare voce de interconectare locală și internațională.

Noutățile BEIA Consult sunt disponibile și pe website www.beiamag.ro pagina Facebook: www.facebook.com/BeiaConsult
George SUCIU Jr. / IT Corporate Solutions Manager
BEIA CONSULT INTERNATIONAL
– SIEMENS SYSTEM PARTNER –
Dialogic® Regional Distributor Romania & Moldova / Intel® Communications Technology Provider
FMT – Rutenbeck Networking Data Products Distributor Romania
HUGHES broadband satellite networks and services
LANCOM Regional Distributor Romania & Moldova
Dassault Systemes (3DS.com/Exalead) VAR Romania
Adcon Telemetry – OTT Hydromet Distributor Romania & Moldova
Tel / Fax : 0040-21-332.30.06 – www.beia.ro / www.dect.ro / www.beia-telemetrie.ro