Beia Consult International retrospectivă proiecte inovative și noutăți de la partenerii Adcon, OTT, Siemens Unify, Gigaset, Snom, Aspect, Lancom, Dialogic, Invision, Voxtron, 3DS.com/Exalead și vă urează tradiționalul „La mulți ani” pentru 2015

Beia Consult International – Siemens Approved Partner & Dialogic Regional Distributor anunță noutățile de la partenerii Adcon Telemetry, OTT Hydromet, Siemens Enterprise Communications – Unify, Gigaset, Snom VoIP, Aspect Software, Lancom Systems, Dialogic, Invision WFM, Voxtron Communications, Dassault Systemes Center, 3DS.com/Exalead È™i vă urează tradiÈ›ionalul „La mulÈ›i ani” pentru 2015

 

BEIA Consult anunță că a lansat proiectele inovatoare MobiWay, EV-BAT și CarbaDetect. Proiectul MobiWay propune dezvoltarea unei platforme de colaborare, concepută pentru a sprijinii aplicații de tip ITS (Intelligent Transport Systems), acționând ca un hub de conexiune middleware, oferind un suport optim pentru diferiți parteneri ITS și municipalități prin schimbul de date și platforma de integrare a suportului. Proiectul stabilește o nouă viziune pentru utilizarea capacităților de calcul mobile pentru provizionare și susținerea unei conectivități omniprezente și aplicații și servicii în timp real pentru nevoile orașelor inteligente.

Proiectul EV-BAT evaluează potențialul bateriilor Redox Flow ca sursă de energie pentru vehiculele electrice hibride. Sistemul EV-BAT este gândit ca un concept hybrid între Vanadium Redox Flow Battery și Hydrogen Fuel Cell pentru managementul energiei într-un vehicul electric, cu zero emisii. Beia Consult este în acest proiect în parteneriat cu Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrică (ICPE-CA), Institutul Național pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiațiilor (INFLPR), Universitatea POLITEHNICA din București și Euroservice Net Pma SRL.

Obiectivul proiectului CarbaDetect este realizarea modelului experimental demonstrative de imunobiosensor, bazat pe nanomateriale din carbon / magnetică și anticorpi pentru detectarea pesticidelor (carbaril și / sau carbendazim sau molecule înrudite) în produsele horticole. Parteneri în consorțiu cu BEIA sunt Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrică (ICPE-CA), Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Microbiologie și Imunologie și Institutul de Cercetare și Dezvoltare pentru Industrializarea și Marketingului Produselor Horticole “HORTING”.

 

Adcon Telemetry și OTT Hydromet anunță că echipamentele Hydrolab sunt puse la încercare într-o gamă largă de aplicații diverse și provocatoare pentru a obține utilizatorilor datele de calitate a apei de care au nevoie pentru a lua decizii critice de gestionare a resurselor de apă. Pentru a permite utilizatorilor să își evidențieze aplicațiile Hydrolab și să le compare cu ale celorlalți, compania a creat concursul „Sonde Survivor”. Criteriile pentru câștigarea concursului se bazează pe aplicații Hydrolab este cea mai unică și include „cea mai dură” utilizare.

 

Unify, un lider în software și servicii de comunicații, a fost distins cu primul loc în cinci sondaje, fiind votat de cititorii publicațiilor funkschau și CRN, subliniind puterea portofoliului de produse și canal al companiei. Soluția OpenScape de la Unify a fost votată de către cititorii funkschau  cea mai bună în trei categorii: IP-PBX pentru IMM-uri, IP-PBX pentru întreprinderile mari și Contact Center. În plus, Unify a fost recunoscut drept Channel Campion and Producer of the Year de către CRN Germania.

 

Consiliul de administrație Gigaset l-a numit pe Kai Dorn (35) în calitate de nou director financiar, acesta începând activitatea în noua funcție de la 1 ianuarie. De asemenea, compania a făcut un top 3 echipamente și sugestii care pot reduce din agitația și stresul din această perioadă, cum ar fi: căști handsfree pentru convorbiri mult mai confortabile la telefon, echipamente inteligente pentru o experiență unică și Gigaset E630A, un telefon robust, dar foarte rezistent la șocuri.

 

Snom AG, un dezvoltator de telefoane IP pentru companii, și-a actualizat linia sa de telefoane pilot cu un aspect nou, simplificat și un upgrade de procesor intern care dezvoltă capacitățile receptorului. Noile telefoane IP D715 și D725 dispun acum de un cip Broadcom pentru a satisface posibile viitoare cerințe din partea comunicațiilor unificate. Ambele telefoane sunt acum negre, iar toate modelele noi 7xx vor avea nomenclatura D. De asemenea, terminalele M700 & M65, M325, D725 și D110 Snom sunt puse la încercare la scară largă, și există posibilitatea de a câștiga aceste dispozitive pe baza completării unui chestionar.

 

Aspect Software un important furnizor de management complet integrat al interacțiunii clienților, optimizarea forței de muncă, back-office și soluții de cloud, a anunțat că a acceptat ca şi primii utilizatori ai Platformei RTC (Real-Time Communications) să beneficieze de o integrare a conversaţiilor audio și video,  între centrele de contact ale companiilor şi aplicaţiile web de pe telefoanele clienţilor. Aceştia au posibilitatea de a beneficia de platformă prin integrarea soluţiei în centrul lor de contact şi de funcţionalităţile de intrare, oferind feedback.

 

Compania LANCOM Systems va fi la EuroCIS 2015 (24-26.02) în hala 10, standul C09 și va prezenta soluții de infrastructură pentru conectivitate la site și rețele fără fir. Accentul se va pune pe aplicații radio-based, cum ar fi prețurile electronice, hotspot-uri pentru clienți sau servicii bazate pe locație pentru utilizatorii de smartphone.

 

Într-un an de progrese tehnologice și într-o lume cu soluții complicate, Dialogic Network Fuel anunță că rezoluțiile companiei pe anul 2015 sunt: îmbunătățirea performanței rețelei și încântarea clienților și utilizatorilor, consolidarea comunicațiilor bogate în mass-media pentru a permite o integrare cât mai bună WebRTC și conectarea cât mai perfectă a rețelelor.

 

InVision a susținut încă o dată conferința sa anuală a dezvoltatorilor. Scopul acestei conferințe este de a oferi trei zile departe de rutina de zi cu zi și oferă un mediu pentru a lucra la idei inovatoare, creative și neobișnuite.

 

Voxtron GmbH a fost votat de aproape 50.000 de cititori ai Funkschau în cadrul „ICT Products of the Year” și a obtinut locul 3 dintr-un total de 11 furnizori, în categoria „call / contact center soutions”. De asemenea, software-ul Voxtron Communication Center a fost votat de către cititori ca una din cele mai bune soluții de pe piață.

 

Dassault Systemes 3DS a găzduit un webinar împreună cu U.S. Food and Drug Administration (FDA) È™i Unique Device Identifie (UDI), denumit „AflaÈ›i cum organizaÈ›ii de top din domeniul dispozitivelor medicale dezvoltă inovaÈ›ia într-o piață globală” unde Cathi Crist, partenerul ÅŸi liderul Life Sciences la Kalypso, a educat telespectatorii cu privire la modul în care gestionarea ciclului de viață al produsului (PLM) facilitează inovarea. Martin Duval, Presedinte ÅŸi COO la Bluenove “Deschiderea pentru Inovare (de bluenove)”, împărtășeÈ™te viziunea sa asupra viitorului conceptului de ”inovare deschisă” bazându-se pe experienÈ›a sa de lucru cu companiile de toate dimensiunile.

 

 

Noutatile BEIA Consult se pot gasi de asemenea pe site-ul www.beiamag.ro sau pe pagina de Facebook: www.facebook.com/BeiaConsult

 

George SUCIU Jr.  /  IT Corporate Solutions Manager

BEIA CONSULT INTERNATIONAL

– SIEMENS SYSTEM PARTNER –

Dialogic® Regional Distributor Romania & Moldova / Intel® Communications Technology Provider

FMT – Rutenbeck Networking Data Products Distributor Romania

HUGHES broadband satellite networks and services

LANCOM Regional Distributor Romania & Moldova

Dassault Systemes (3DS.com/Exalead) VAR Romania

Adcon Telemetry – OTT Hydromet Distributor Romania & Moldova

Tel / Fax : 0040-21-332.30.06  – www.beia.ro / www.dect.ro / www.beia-telemetrie.ro