Beia Consult International participa la Forumul Inovarii 2014 si anunta noutatile de la partenerii Adcon, OTT, Aspect, Siemens Unify, Gigaset, Snom, Media5, LANCOM, Dialogic, Voxtron, InVision si 3DS Exalead

Beia Consult International – Siemens Approved Partner & Dialogic Regional Distributor participa la Forumul Inovarii si anunta noutatile de la partenerii Adcon Telemetry, OTT Hydromet, Aspect Software, Siemens Enterprise Communications – Unify, Gigaset, Snom VoIP, Media5 Mediatrix, Lancom Systems, Dialogic, Voxtron Communications Center, Invision WFM si Dassault Systemes 3DS.com/Exalead.

 

BEIA Consult anunta participarea la Forumul Inovarii cu tema ” Platforma pentru accelerarea introducerii pe piata a produselor si serviciilor din industria ICT” prezentand rezultatele proiectului inovativ „Cloud Consulting”, proiect la nivel european realizat in perioada 2011-2013, in care s-a propus o abordare teoretica si aplicativa pentru cercetarea platformelor Cloud computing.  Scopul proiectului este de a crea noi tehnologi care automatizeaza configurarea unui sistem software de planificare a resurselor de tipul „Enterprise Resource Planning” (ERP) si a unui sistem software de management al relatiilor cu clientii de tipul „Customer Relationship Management” (CRM) pentru beneficiul companiilor mici si mijloci (IMM). De asemenea, BEIA Consult este implicata in proiectul ”Accelerate”, care vine in sprijinul celor care se gandesc sa-si deschida o afacere sau care vor sa-si promoveze produsele pe piata internationala. Prin intermediul acestui proiectul se propune implementarea unei platforme ce va reuni servicii si instrumente utilizate de companiile din industria IT&C (Tehnologia Informatiei si a Comunicatiilor) in procesul de lansare pe piata.

Partenerul OTT Hydromet anunta aniversarea a 140 de ani in domeniul producerii de instrumente profesionale pentru masurarea calitativa si cantitativa a apei. Sunt promovate noile generatii de sonde multiparametru Hydrolab HL4, solutii de tele-monitorizare a apelor subterane OTT Ecolog Series si aparate electromagnetice de masurare a debitelor OTT MF pro.

Aspect Software anunta ca a lansat o noua platforma inbound si outbound cloud-based, numita Zipwire. Se poate implementa, incredibil de usor, este extrem de scalabila si poate satisface cerintele celor mai mari intreprinderi cu call centere. Potrivit revistei Frost & Sullivan, se asteapta la o crestere, pe piata industriala, de pana la cinci ori mai mare, a companiilor care isi vor implementa aceasta platforma.

Unify / Siemens Enterprise Communication,  lider in comunicatii unificate, a anuntat in luna octombrie certificarea OpenScape Voice, OpenScape Branch si OpenScape Border Cotroller drept “sigure” de catre institutul Miercom pentru nivelul acestora de securitate impotriva atacurilor cibernetice. Tot in luna octombrie, dupa doi ani de studii intensive ale persoanelor, activitatilor si impactului tehnologiei asupra productivitatii, Unify a anuntat ca a definit o complet noua categorie de tehnologii pentru modul in care indivizii si companiile vor lucra. Combinand arta si stiinta, compania a creat “Circuit by Unify”, cunoscut inainte drept Project Ansible, prezentat la Futurecom 2014 in Brazilia.

Gigaset lanseaza noul telefon de birou Maxwell 10, cu un ecran tactil de 10 inch si sistem de operare Android. Telefonul e ideal pentru intalniri, avand sunetul si imaginea HD, facandu-l perfect pentru o convorbire de calitate. De asemenea, Gigaset lanseaza noul model Dune CL540 si anunta ca si-a imbunatatit operarea veniturilor (EBITDA), crescand cu peste 500.000 euro fata de anul trecut. Poate acest fapt a determinat compania ca anul acesta sa faca reduceri la telefoanele premium SL930A, SL910A, SL910, SL400A si SL400.

Compania Snom a gazduit la Berlin a cincea intalnire consecutiva pentru evenimentul anual dedicat partenerilor, peste 80 de persoane selectate din toate colturile lumii avand acces la cele mai recente inovatii Snom. De asemenea, compania a prezentat noutatile la conferintele AfricaCom si SMAU 2014.

Media5 anunta oferte speciale pentru echipamentele de tip Media Gateway cu interfete FXS si FXO ce fac posibila conectarea liniilor analogice la centrale telefonice VoiP IP-PBX. De asemenea, compania isi promoveaza in continuare aplicatia gratuita SIP pe Android cu o calitate audio excelenta. Media5-fone este cea mai buna si mai cuprinzatoare aplicatie VoIP SIP pe mobil, care permite efectuarea si primirea de apeluri telefonice gratuit, folosind o retea Wi-Fi sau 3G/4G.

LANCOM  Systems, cel mai mare producator german de solutii de retelistica pentru sectoarele private si publice, a lansat kitul Rack Mount Plus, routerul wireless LANCOM L-322E Wireless si routerul wireless LANCOM L-151E. Ca si noutate absoluta la nivel mondial pe piata, este solutia radio ce permite functionarea simultana a 4 module radio configurabile: 2,4 Ghz / 5Ghz / Wireless ePaper / iBeacon prin intermediul careia se poate rescrie hartia electronica wireless pentru meniu restaurante sau agenda conferinte, sincronizand automat ecusoanele ecologice si anunturile pentru conferinte si evenimente cu un sistem de management (Exchange, Domino, iCalendar). Aceasta tehnologie wireless unica deschide calea pentru viitoare aplicatii inovatoare cum ar fi etichetele electronice pentru rafturile din magazine si servicii online in functie de locatie.

Dialogic si TeleStax  au anuntat ca server-ul media Dialogic PowerMedia XMS a fost integrat cu TeleStax SIP Servlets, o aplicatie server WebRTC, disponibila ca parte a platformei Mobicents. Platforma combinata permite furnizorilor de servicii sa imbratiseze initiavele de cloud si NFV, fiind si o cale directa catre aplicatiile WebRTC.

Voxtron a organizat in luna octombrie webinarul “Voxtron Tools & Connectors” care s-a adresat partenerilor ce dezvolta solutia de callcenter Voxtron Communication Center (VCC).

Cu introducerea solutiei “InVision workforce management” (WMF), centrul de servicii Sky Germany si-a redus considerabil volumul de munca administrativa pentru planificarea personalului si a crescut productivitatea intregii operatiuni. Persoanele responsabile pentru WFM au acum controlul absolut asupra intregului proces. De asemenea, Cofely GDF Suez a obtinut o imbunatatire de 13% pentru planificarea agentilor, echivalent cu economii de peste 60,000 Euro, prin utilizarea solutiei cloud injixo WFM. In plus, divizia de E-Learning Invision ”The Call Center School” anunta accesul gratuit la cursurile din seria”Workforce Management” si anunta in luna noiembrie o crestere a incasarilor cu 345% mai mare fata de anul trecut. Compania isi extinde oferta in solutii de management a fortei de munca bazate pe cloud, lansand versiunea gratuita Injixo WFM Quick Start. De asemenea, InVision anunta ca solutia cloud Injixo nu este afectata de problema de securitate Microsoft Schannel Vulnerability MS14-066.

Sosesc noutati din partea Dassault Systemes 3DS, scriitorul si filozoful Michel Serres, publicand cartea  “Eyes”, in care aduce un tribut lumii intregi vis-a-vis de platforma 3D EXPERIENCE. Prin utilizarea platformei 3D EXPERIENCE, compania  Dassault Systemes a lansat pe piata un dipozitiv unic de indentificare (UDI),  pentru domeniul medical. De asemenea, firma BEIA a participat 3D EXPERIENCE Forum in Bucuresti unde au fost prezentate noutatile CATIA, SOLIDWORKS, SIMULIA, DELMIA, ENOVIA, GEOVIA, EXALEAD, NETVIBES, 3DSWYM, 3DVIA.

Noutatile BEIA Consult se pot gasi de asemenea pe site-ul www.dect.ro sau pagina de Facebook: www.facebook.com/BeiaConsult

 

George SUCIU Jr.  /  IT Corporate Solutions Manager

BEIA CONSULT INTERNATIONAL

– SIEMENS SYSTEM PARTNER –

Dialogic® Regional Distributor Romania & Moldova / Intel® Communications Technology Provider

FMT – Rutenbeck Networking Data Products Distributor Romania

HUGHES broadband satellite networks and services

LANCOM Regional Distributor Romania & Moldova

Dassault Systemes (3DS.com/Exalead) VAR Romania

Adcon Telemetry – OTT Hydromet Distributor Romania & Moldova

Tel / Fax : 0040-21-332.30.06  – www.beia.ro / www.dect.ro / www.beia-telemetrie.ro