Beia Consult anunta stirile din luna martie impreuna cu partenerii sai

Beia Consult International – Partener Acreditat Siemens si Dialogic Regional Distributor – anunta  stirile din luna martie, impreuna cu partenerii sai OTT Hydromet / Lufft, Siemens Enterprise Communications – Unify, Gigaset, Panasonic, Aspect Software, 3DS Dassault Systemes / Exalead, Lancom Systems, Alcatel-Lucent, Media5 Mediatrix, Dialogic, Snom, KEYMILE, Hughes Network Systems si Extreme Networks.

 

Beia Consult International si Aspect Software, cel mai mare furnizor international de solutii de centre de contact in cloud si optimizare a interactiunii cu clientii au participat la Customer Care Conference & Expo 2016, cel mai important eveniment din Europa de est, dedicat industriei de customer care.

 

Lufft, compania recent achizitionata de OTT Hydromet, a participat la evenimentul InterMET Asia in Singapore cu un intrument de calibrare pentru senzorii lor de inalnime din cloud si prima prezentare a noului senzor meteo WS3000 de inalta calitate. Compania are multiple produse, de la dispozitive industriale de masurare, pana la senzori de transport, vant si vreme.

 

Unify, marca Atos pentru comunicatii si software de colaborare si servicii, a anuntat noua versiune a OpenScape Enterprise care ofera o utilizare, mobilitate si colaborare superioara intreprinderilor si industriilor verticale. OpenScape Enterprise V9 ofera imbunatatiri semnificative, furnizand instrumente de colaborare si solutii pentru a sprijini mediul digital de munca si a permite intreprinderilor sa concureze mai eficient in economia de azi.

 

Gigaset AG a ajuns la un acord cu reprezentantii angajatilor in prinvinta punctelor cheie referitoare la reducerile locurilor de munca anuntate. Scopul acordului comun este de a pune din nou compania pe drumul catre succes.

 

Compania Panasonic a anuntat ca a dezvoltat o metoda de estimare a senzatiei termice folosind un senzor matrice infrarosu Grid-EYE. Pe baza rezultatelor estimarii, compania a inceput sa livreze solutii de inalta precizie de detectie termica ce pot recunoaste confortul termic al oamenilor.

 

Aspect Software, cel mai mare furnizor international de solutii de centre de contact in cloud si optimizare a interactiunii cu clientii a anuntat ca ia masuri strategice pentru a isi facilita cresterea pe termen lung, inovatiile produselor si sustinerea strategiei in desfasurare de a deveni lider in industria furnizorilor de servicii bazate pe cloud.

 

Dassault Systemes, compania 3DEXPERIENCE, lider mondial in software si solutii de design 3D a anuntat ca a participat la un proiect de birou inteligent in colaborare cu Rhomberg Group, Zumtobel Group, Bosch, Software Innovations si Modcam AB. Prin acest proiect, Dassault Systemes isi propune sa introduca o gestionare mai durabila a caselor, cladirilor comerciale si fabricilor in orasele inteligente ale viitorului.

 

La CeBIT 2016, LANCOM Systems, cel mai important producator german de solutii de retea pentru sectoarele publice si private, dezvaluie pentru prima data planurile lor pentru un management securizat, eficient si orientat spre viitor al retelelor de cloud. Serviciul LANCOM Management Cloud (LMC) este “Produs & Gazduit in Germania”. Cheile critice de securitate si datele de configurare sunt toate situate in centre de date de incredere.

 

Alcatel-Lucent Submarine Networks, acum parte din Nokia a fost contractat de catre Statoil pentru a realiza un studiu concept in legatura cu integrarea tehnologiei (DC/FO) curent continuu prin fribra optica (o solutie inovativa si eficienta din punct de vedere al costurilor, dezvoltata si calificata in colaborare cu Statoil) ca infrastructura submarina de control pentru campul Johan Castberg in Marea Barents.

 

Cel mai important furnizor de solutii de comunicatii bazate pe IP, Media5 Corporation a anuntat ecosistemul de solutii si parteneri software pe 32 si 64 de biti ARMADA system-on-chip (SoC) disponibil pentru o varietate de aplicatii. Marvell a extins ca ecosistemul aduge un suport puternic si angajamente fata de comunitatea open source, cu oferte de software, inclusiv ramura principala Linux Kernel si U-Boot in platforme disponibile in mod public.

 

Dialogic, un furnizor de aplicatii optimizate pentru cloud si furnizor de solutii de infrastructura pentru intreprinderi si dezvoltatori, a anuntat un document conceput pentru a ajuta furnizorii de servicii de telecomunicatii sa construiasca si sa implementeze aplicatii bazate pe software open source. Raportul este rezultatul interviurilor amanuntite cu 21 de seniori din mari operatori de telecomunicatii din intreaga lume.

 

Snom Technology AG a lansat o platforma inovativa care va permite dezvoltatorilor sa creeze aplicatii complet integrate pentru telefoanele bazate pe IP Snom, ceea ce va permite telefonului sa gazduiasca aplicatii personale, de afaceri, videoclipuri, IoT, verical si aplicatii PBX.

 

Ca parte a ofertei sale FL1 de banda larga, Telecom Liechtenstein a inceput recent sa ofere clientilor sai o solutie All-IP bazata pe platforma KEYMILE MileGate. Deoarece telefonia fixa si cea mobila se unesc, clientii pot utiliza smartphone-urile lor ca extensii ale sistemelor de telefonie fixa pentru a comunica mult mai flexibil.

 

Global Eagle Entertainment Inc., un furnizor mondial de sisteme de conectivitate pentru aeronave, solutii de operare si continut media pentru industria de turism si Hughes Network Systems, lider mondial in solutii si servicii de banda larga prin satelit, au anuntat un acord prin care Hughes va furniza conectivitate prin satelit pentru noua generatie de servicii aeriene multi-band GEE, folosind satelitul EchoStar XIX, planificat pentru lansare la sfarsitul anului 2016, pentru a satisface cererea in continua crestere pentru performante superioare de conectivitate in timpul zborului deasupra Americii de Nord.

 

Extreme Networks a introdus programul de specializare ExtremeWireless. Programul va permite partenerilor globali sa ofere solutiile wireless de care au nevoie clientii, in scopul de a creste productivitatea si capacitatea de reactie si pentru a extinde aplicatiile dincolo de reteaua prin cablu.

 

Noutățile BEIA Consult sunt disponibile și pe website www.beiamag.ro pagina Facebook: www.facebook.com/BeiaConsult

George SUCIU Jr.  /  IT Corporate Solutions Manager

BEIA CONSULT INTERNATIONAL

– SIEMENS SYSTEM PARTNER –

Dialogic® Regional Distributor Romania & Moldova / Intel® Communications Technology Provider

FMT – Rutenbeck Networking Data Products Distributor Romania

HUGHES broadband satellite networks and services

LANCOM Regional Distributor Romania & Moldova

Dassault Systemes (3DS.com/Exalead) VAR Romania

Adcon Telemetry – OTT Hydromet Distributor Romania & Moldova

Tel / Fax : 0040-21-332.30.06  – www.beia.ro / www.dect.ro / www.beia-telemetrie.ro