Beia Consult anunta participarea la misiunea economica din Slovacia si noutatile de la parteneri

Beia Consult International – Partener Autorizat Siemens & Distribuitor Regional Dialogic anunţă noutăţile din luna Noiembrie, împreună cu partenerii ei Adcon Telemetry, OTT Hydromet, Siemens Enterprise Communications – Unify, Gigaset, Panasonic, Aspect Software, 3DS Dassault Systemes / Exalead, Lancom Systems, Hughes Network Systems, JPL – Dasan Headsets, Alcatel-Lucent, Ericsson, Cisco, Snom VoIP, Tiptel, Media5 Mediatrix, Voxtron Enghouse ÅŸi Dialogic.

 

Beia Consult anunta participarea la misiunea si forumul economic Romania – Slovacia desfasurate in perioada 18-19 noiembrie 2015 la Bratislava.

 

ADCON Telemetry, membra in grupul OTT Hydrome, lanseaza versiunea AddVantage Pro 6.5 cu o interfata de vizualizare a datelor complet refăcuta, îmbunătăţind în mare măsură afișarea de date, modalitatile de interpretare și ușurința de utilizare. În plus, a fost îmbunătățit gradul de utilizare a meniurilor ce pot fi accesate prin click dreapta, și a fost adăugat formatul JSON pentru export.

 

Unify anunta ca Gores Group şi Siemens au ajuns la un acord pentru Atos în ceea ce priveşte achiziționarea Unify, liderul mondial numărul trei de soluţii integrate de comunicare. Prin această achiziţie, Atos intenționează să creeze o propunere integrată unică pentru comunicații unificate și îmbunătăţirea capacităților de colaborare socială, transformarea digitală, și performanțele de afaceri ale clienţilor săi. Tranzacția este subiectul de informare și consultare a organismelor reprezentative angajate și aprobările autorităților de reglementare și antitrust. Închiderea este așteptată în primul trimestru calendaristic al anului 2016.

 

Gigaset anunta lansarea gamei de smartphone Gigaset ME, modelul DECT fara fir Gigaset S850 precum si kit-ul pentru localizare obiecte Gigaset G-tag.

 

Panasonic Corporation a anunÈ›at că a înfiinÈ›at o nouă fabrică în Suzhou, China, prin intermediul filialei sale, Panasonic Ecologie Systems Co, Ltd., pentru a produce un nou tip de filtru de particule diesel acoperit cu catalizator care descompune particulele* 2 conÅ£inute în gazele de eÅŸapament a motorului diesel. Datorită reglementărilor privind emisiile diesel care au devenit din ce în ce mai stricte, în special în Japonia, Statele Unite È™i Europa, Panasonic îşi extinde activitatea cu catalizator auto pentru curățarea evacuării diesel. Noua fabrică din Suzhou, programată pentru începerea funcÅ£ionării în decembrie, va produce filtrele inovatoare pentru clienÈ›ii săi, inclusiv pentru un nou client din sectorul de producÈ›ie de motoare din China. De asemenea, este anuntata continuarea promotiilor KX NS-500 ISDN kit, KX NS-500 IP kit, precum si noile promotii migrarea la KX-NS1000 si UC Pro pentru integrare telefonie cu calculatoare (Computer Telephony Integration – CTI).

 

Aspect a publicat intr-un studiu faptul că 70% dintre consumatori ajung să apeleze la servicii oferite clienţilor cel puţin o dată pe lună. Având în vedere că peste 50% dintre ei spun, de asemenea, că datorită faptului că serviciile pentru clienți sunt neadecvate s-a adăugat frustrarea la sezonul lor de vacanță şi industria de retail ar putea deveni victimă a nemulțumirii consumatorilor aflată în continua creștere. Motivele de alimentare ale frustrării? Consumatorii spun că agenții care întreprind servicii pentru clienţi sunt morocănoşi (18%), și sunt şi consumatori (aproape 1 din 5) care indică faptul că ei au fost trimişi de la un agent la altul de prea multe ori. Motivul principal pentru care consumatorii au mai mici așteptări de la servicii pentru clienți în timpul vacanței este că un mare procent (40%)  simt că este mult mai greu să beneficieze de servicii pentru clienți în timpul sezonului de vacanţă.

 

Dassault Systèmes, compania 3DEXPERIENCE, lider mondial în design software 3D, 3D Digital Mock Up şi soluţii de Product Lifecycle Management (PLM) a anunţat astăzi că Ashok Leyland, al doilea cel mai mare producător comercial de maşini din India extinde utilizarea platformei 3DEXPERIENCE de la Dassault Systèmes pentru a accelera proiectarea modulară, validarea, producția și gestionarea configurarii pentru camioanele și autobuzele sale. Ashok Leyland a adoptat “Modular, Glocal and Secure” şi “Target Zero Defect”, două dintre soluţiile industriale ale Dassault Systèmes, adaptate pentru a aborda provocările de afaceri ale companiilor de transport şi de mobilitate.

 

LANCOM Systems, liderul german în domeniul producÅ£iei de soluÅ£ii de networking pentru sectoarele comerciale ÅŸi publice, a fost distins cu premiul “Excelenţă susÅ£inută” la Technology Fast 50 Awards deÈ›inute de compania de audit Deloitte Deutschland în Berlin. Premiul onorează companiile care combină creÈ™terea sustenabilă remarcabilă, cu o cultură corporativă exemplară.

 

Hughes Network Systems, LLC (Hughes), liderul global în soluţii și servicii de broadband prin satelit şi Telesat, un operator prin satelit lider la nivel global, au anunțat un acord de 15 ani pentru capacitatea Ka-band pe cel mai nou satelit Telesat, anume satelitul Telstar 19 VANTAGE (T19V), planificat pentru lansare la începutul anului 2018.

 

Alcatel-Lucent (Euronext Paris and NYSE: ALU) a anunţat finalizarea cu succes a evaluării și testării lanţului de servicii a funcţiilor rețelei virtualizate (NFV) într-un mediu SDN multi-vendor. Această evaluare marchează un pas mare pentru Telefonica Business Solutions spre automatizarea furnizării de servicii cu valoare adăugată și  îmbunătățirea dramatică a lansării pe piaţă în deservirea clienților săi enterprise.

 

Ericsson (NASDAQ: ERIC) a anunţat că Gartner Inc. a poziţionat Ericsson ca lider în Gartner Magic Quadrants for Operations Support Systems and Integrated Revenue and Customer Management (IRCM) pentru CSP-uri pentru a patra oara și al doilea an consecutiv, respectiv Gartner a evaluat Ericsson pe baza abilităţii de execuţie şi completitudinea viziunii. Ericsson (NASDAQ:ERIC) şi Cisco (NASDAQ:CSCO) – doi lideri din industria de dezvoltare şi livrare de networking, mobilitate şi cloud – au anunţat o afacere globală şi un parteneriat tehnologic pentru crearea reţelelor viitorului.

 

Snom si Tiptel anunta noile modele DECT VoIP SIP M325 si M85 pentru medii industriale.

 

Media5 Corporation, un important furnizor de soluţii de comunicaţii multimedia bazate pe IP a anunţat că societatea va sponsoriza FutureCom 2015, în parteneriat cu Mitel în perioada 26-29 octombrie în Sao Paulo, Brazilia.

 

Enghouse Systems Limited (TSX:ESL) a anunÅ£at faptul că a achiziÅ£ionat Voxtron NV (“Voxtron”) pentru un preÈ› de achiziÈ›ie de aproximativ 9.4 milioane $, cu respectarea anumitor ajustări de preÈ›uri.

 

Dialogic, un furnizor global de software de networking şi soluţii de infrastructură a anunţat că Bangla Trac Communications, un furnizor lider de servicii internaționale de calitate premium de terminare pentru voce din Bangladesh, a ales compania Dialogic să modernizeze şi să extindă reţeaua sa IP de voce. Solutia Dialogic® oferă o platformă extrem de scalabilă de interconectare IP și sprijină capacitățile avansate de rutare flexibile care garantează continuitatea afacerii pentru milioanele de minute de trafic efectuate prin rețeaua Bangla Trac în fiecare zi.

 

Noutăţi despre BEIA Consult pot fi găsite de asemenea şi pe website-ul www.beiamag.ro  şi pe pagina de Facebook: www.facebook.com/BeiaConsult

George SUCIU Jr.  / IT Corporate Solutions Manager

BEIA CONSULT INTERNATIONAL

– PARTNER SIEMENS SYSTEM –

Dialogic® Distributor Regional România & Moldova / Furnizor de Tehnologie de Comunicaţii Intel®

FMT – Distributor România Rutenbeck Networking Data Products

HUGHES Reţele şi Servicii Broadband prin Satelit

LANCOM Distributor Regional România & Moldova

Dassault Systemes (3DS.com/Exalead) VAR România

Adcon Telemetry – Distributor România & Moldova OTT Hydromet

Tel / Fax : 0040-21-332.30.06  – www.beia.ro / www.dect.ro / www.beia-telemetrie.ro