Beauty One lanseaza campania “3 ani garantie fara compromisuri”

Fie ca detii un centru de infrumusetare, fie ca esti inca novice in domeniu, dar iti doresti sa cladesti un business in industria de beauty, stii cu siguranta ca secretul unei afaceri de succes este o strategie de investitii profitabile bine pusa la punct. Cum realizezi insa acest lucru? Cum faci cea mai buna alegere atat pentru afacerea ta, cat si pentru clientii tai? Este pretul singurul criteriu?

Pe o piata inundata de mesaje publicitare, e din ce in ce mai dificil sa faci o alegere rentabila. Iar atunci cand vorbim de echipamente estetice profesionale, parca e si mai greu – tehnologii complicate, preturi piperate, costuri mari de intretinere si rezultate ce nu sunt mereu pe masura asteptarilor. Toate aceste batai de cap insa pot fi acum de domeniul trecutului! Noi iti oferim cea mai buna solutie fara niciun compromis: aparatura profesionala de ultima generatie la un pret foarte avantajos fara a face insa rabat de la calitate!

TERMOSALUD este o companie spaniola cu o experienta de peste 35 de ani in estetica profesionala, ajungand astfel sa devina un adevarat pionier in industria de wellness, sanatate si frumusete. Conceptul modern, innovator, calitatea fara concurenta si fara cusur reprezinta veritabila carte de vizita a acestor echipamente estetice. Gratie performantei sale dovedite, aparatura Termosalud se plaseaza astazi in fruntea celor mai noi si exclusiviste tendinte in estetica, medicina si spa.

Exclusiv prin intermediul Beauty One beneficiezi de 3 ani de de garantie extinsa la echipamentele Termosalud aflate in promotie cu aparat la schimb pe care il primesti in situatia in care aparatul achizitionat a devenit indisponibil din orice cauza*.

Banner_BeautyOne_02

Cum recunosti calitatea Termosalud?

  • 35 de ani deperformanţă in estetica profesională
  • Cel mai avantajos aparat, cel mai bun raport calitate-pret
  • Eleganta, performanta si usurinta in utilizare
  • Amortizare rapidă a investiÅ£iei
  • Cele mai durabile aparate (dacă este utilizat corespunzător, durata de viaţă a unui aparat este de minim 10 ani)**
  • PreÅ£uri începând de la 1800 Euro + TVA

Tehnologiile de ultima generatie de care poti beneficia:

– NOU! PHOTOON LASER DIODE – Sistem de epilare definitiva cu Laser dioda

ADIPOLIGHT – Fotolipoliza (laserul lipolitic) + Radiofrecvenţă monopolară + Mezoterapia virtuală

KRYO ST – Criolipoliza: remodelare corporală ÅŸi “distrugere a Å£esutului adipos” într-o manieră definitivă.

RF ZONE – Radiofrecvenţă bipolara RF: acÅ£ionează în profunzime prin încalzirea controlată stimulând formarea fibrelor de colagen.

IPL AURA– Revoluţionara tehnologie de lumină intens pulsată (IPL) multipuls şi rejuvenare facial

IPL T6 – Aparat pentru epilare definitive si fotointinerire

PHOTOON LASER DIODE – Sistem de epilare definitivă cu Laser dioda

SKIN LIFE – Microdermoabraziune cu cristale: Procedură de îndepărtare a stratului superficial al pielii (stratul cornos) prin aplicarea de mici granule abrazive.

RF ZONE Visage – Aparat de radiofrecvenţă bipolară, mezoterapie şi cromoterapie facială

CAVITA R – Cavitaţie: cea mai recentă tehnologie folosită în tratamentele de remodelare corporală şi este bazată pe ultrasunete de frecvenţă joasă.

DERMOSILUET – Sistem de endermologie, ultrasunet şi drenaj cu electrostimulare

DERMOTHEM – Aparat de vacuum complex cu infraroşu încorporat

LIMFOPRESS EVOLUTION – Sistem de presoterapie digital cu costum complet

* Se ofera aparat la schimb pe perioada reparatiei echipamentului achizitionat (aparat cu functii similare). Aparatul la schimb poate fi oferit in anumiti termeni si conditii.

**În condiţiile în care este respectat planul de întreţinere şi service

Contacteaza-ne acum pentru a afla cum poti beneficia de oferta Termosalud!