Barmanii romani se intrec in creativitate la Barmaniada 2016!

barmaniada-bucuresti

Din ce in ce mai multi romani care au studii superioare, aleg sa lucreze ca barmani, instrucat acest post vine cu nenumarate beneficii, atat financiare, cat si in ceea ce priveste dezvoltarea pe plan profesional. Tot mai multe persoane realizeaza impactul pozitiv pe care o astfel de meserie o poate avea in cariera lor, astfel ca se indreapta rapid spre cursurile specializate care ii pot ajuta sa ajunga acolo unde isi doresc.

Cei care au pornit pe acest drum pot participa in data de 27 Septembrie la unul dintre cele mai importante evenimente din tara: Etapa de Mixologie de la Barmaniada. Aceasta reprezinta cea de-a doua proba a competitiei care isi propune sa reuneasca un numar impresionant de oameni din intreaga tara care activeaza in acest domeniu si care sunt pasionati de munca pe care o exercita. Numai cei care vor da dovada de acuratete in miscari si in tehnica vor putea iesi invingatori din acest concurs.

De asemenea, juriul va pune accentul si pe atitudinea barmanilor atunci cand vor trebui sa prepare diverse bauturi, iar creativitatea constituie cel mai important aspect care ii pot aduce pe acesti practicanti cu un pas mai aproape de victoria finala. Concurentii se vor afla in mijlocul atentiei si vor trebui sa impresioneze juratii prin momente speciale, unice si interactive de care sa se poata folosi si atunci cand se afla in spatele barului.

Barmaniada deschide drumul spre o cariera de succes

barmaniada-competitie

Barmaniada este evenimentul cel mai asteptat de catre barmanii romani care isi doresc sa se faca remarcati in fata spectatorilor si, mai ales, a juriului care este format din cei mai renumiti profesionisti din domeniu, care vor acorda o atentie desavarsita tehnicilor folosite de catre concurenti, cat si preparatelor din punct de vedere senzorial.

Cel care se va dovedi cel mai bun barman mixolog din concurs va castiga un premiu in valoare de 400 de Euro, insa cel mai important aspect este ca se va putea califica in finala celei mai mari competitii de mixologie din intreaga lume, pe categoria de gin: Beefeater MIXLDN care va avea loc in Londra. Persoanele care vor castiga locul al II-lea si al III-lea vor primi premii de 300, respectiv 150 de Euro.

Desfasurarea Etapei de Mixologie pentru barmanii pasionati

competitie-barmani

Conform organizatorilor, programul de desfasurare a acestei activitati va avea loc incepand cu ora 20:00. Barmanii mixologi din tara care se considera priceputi si care cred ca au sanse sa se califice in marea finala, sunt asteptati la Nomad Skybar (Str. Smardan 30) pentru a ii impresiona pe membrii juriului cu prepararea a 4 cocktail-uri pe baza de gin, intr-un mod cat mai creativ. De mentionat este faptul ca barmanii vor avea la dispozitie numai 10 minute pentru a le pregati si alte 10 minute pentru a le prezenta pe scena. Tot procesul va fi jurizat, pornind de la interactivitatea si de la experientele senzoriale pe care competitorii le vor crea in timpul petrecut pe scena. Este foarte apreciata inovatia, ceea ce inseamna ca barmanilor mixologi le este permis sa aduca in fata publicului cele mai neobisnuite idei.

Cei care practica meseria de barman sunt asteptati sa participe la cea mai mare competitie de mixologie din tara organizat de Barmania.ro si Nomad Skybar, pentru a incerca sa isi croiasca drum spre o cariera de succes.