BABYLON CONSULT interpreteaza TROFEUL CAMPIONATULUI MONDIAL DE FOTBAL FIFA

BABYLON CONSULT stie ca romanii iubesc fotbalul!
Trofeul Cupei Mondiale FIFA, dupa ce a strabatut deja 74 de tari si a fost intampinat de aprox. 500.000 de fani, a ajuns in premiera si in Romania! Coca Cola si Mccann Erickson sunt cei ce au organizat aceasta onoranta vizita. Si cum aveau nevoie de cineva care sa cunoasca limbile vorbite de campioni, ei ne-au ales pe noi, BABYLON CONSULT!
Turneul Trofeului autentic FIFA a inceput la sediul FIFA din Zurich, Elvetia, la data de 21 septembrie 2009 si va cuprinde in total 84 de tari, calatorind aproximativ 138,902 kilometri, o suprafata mai mare de trei ori decat circumferinta Pamantului. Trebuie sa il intelegem si pe Trofeul FIFA, ca oricat de campion mondial este, tot nu poate cunoaste toate cele 84 de limbi vorbite in tarile prin care va trece… Acum ne intelegeti de ce suntem mandri si onorati ca ne-au ales, asa-i?

Babylon Consult asigura urmatoarele servicii:
– traduceri legalizate sau simple
– traduceri online
– interpretariat: interpretare simultana (la casca), interpretare consecutive, interpretare tip whispering/chouchotage (la ureche) pentru conferinte, intalniri, delegatii (inclusiv insotire),
– echipament tehnic pentru interpretariat.

Gama lingvistica acopera 29 de limbi straine, inclusiv combinatii dintre acestea:
– limbi de larga circulatie: engleza, franceza, germana, italiana, spaniola, rusa;
– alte limbi straine: albaneza, araba, bulgara, ceha, chineza, croata, daneza, ebraica, finlandeza, greaca, japoneza, latina, maghiara, norvegiana, olandeza, polona, portugheza, sarba, slovaca, suedeza, turca, ucrainiana, vietnameza.

Va stam la dispozitie pentru mai multe informatii,

Babylon Consult
Intrarea Unditei nr. 3, sector 1
Bucuresti
E-mail:
office@babylonconsult.ro
Site:
www.babylonconsult.ro