Aviz amatorilor: Pizza Hut Delivery mareste dimensiunile de pizza!

Schimbari in meniul PHD: dimensiuni mai mari de pizza si un nou produs delicios – bruschette pe blat de pizza-

 

Incepand cu luna mai, Pizza Hut Delivery isi intampina clientii cu o noua surpriza:  pizza de dimensiuni mai mari, oferita la aceleasi standarde inalte de calitate cu care compania si-a obisnuit clientii de-alungul timpului.

Fie ca aleg sa comande pizza impreuna cu prietenii, fie ca aleg sa comande singuri, in locatiile Pizza Hut Delivery fiecare client va gasi marimea de pizza potrivita pentru alegerea sa.  Pizza mare la 38 cm, pizza medie la 30,5 cm sau pizza mica la 25,5 cm este noua propunere imposibil de refuzat pentru toti iubitorii acestui fel de mancare.

Si pentru ca o veste buna nu vine niciodata singura, incepand cu luna mai, Pizza Hut Delivery introduce in meniu un nou produs de senzatie: bruschette delicioase preparate cu maiestrie pe plat pufos de pizza si asezonate cu cele mai proaspete ingrediente.

In prezent, in meniul PHD clientii au la dispozitie o gama complexa de pizza, dar si antreuri, salate, paste si deserturi, produse disponibile in orice locatie din Bucuresti: Pipera, Obor, Vitan, Titan, Sun Plaza, 13 septembrie, Mihalache si Cora Lujerului.

Despre PHD

De la intrarea pe piata din Romania, din decembrie 2007, PHD a cunoscut un trend mereu ascendent, surprinzandu-si in permanenta clientii cu produse noi si foarte apreciate. In plus, succesul PHD este dator atat conceptului unic in Romania de “Pizza livrata fierbinte”, cat si mecanismelor care permit respectarea promisiunilor privind timpul de livrare, precum si ofertelor speciale periodice.