Avantajele unor cutii de lux. Cateva modele de cutii rigide

GRUPUL DE ACŢIUNE LOCALĂ ASOCIAŢIA DE DEZVOLTARE DURABILĂ CURBURA CARPAŢILOR anunță lansarea, începând cu data de 26 iunie 2017, a primei sesiuni de primire a proiectelor pentru măsura M3.4/6B  “Infrastructură socială pentru integrarea grupurilor defavorizate”.

Proiectele se vor depune la sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR situat în incinta Primăriei Prejmer (etaj 1, al cincelea birou pe partea stângă), la adresa: Prejmer, strada Mare nr. 565, judeţul Braşov. Proiectele se vor putea fi depuse la sediul GAL în zilele lucrătoare, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 – 16.00, în perioada 26 iunie 2017– 26 august 2017.

Informaţii detaliate privind accesarea şi derularea măsurii M3.4/6B sunt cuprinse în documentaţia de finanţare aferentă acestui apel de selecţie, disponibilă la adresa www.curburacrapatilor.ro

Documentaţia de finanţare aferentă apelului de selecţie pentru măsura M3.4/6B cuprinde Ghidul Solicitantului, anexele şi documentele suport şi poate fi solicitată:

  • de la sediile primăriilor din teritoriul ,,Curbura Carpaţilor’’;
  • de la sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR din Prejmer, strada Mare nr, 565, judeţul Braşov;
  • la adresa de e-mail: informare.curburacarpatilor@gmail.com;
  • la numerele de telefon: 0770 207 389 sau 0770 261 712.

La sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR este disponibilă o variantă electronică (CD/DVD) a documentaţiei de finanţare aferentă apelului de selecţie nr. 1/M3.4/1/2017 a proiectelor pentru măsura M3.4/6B.

 

   Cutii de lux ieftine gasesti peste tot. Insa cutii rigide de calitate, mai greu. Nu ca internetul nu ar fi plin, insa in Romania sunt doar cativa producatori de ambalaje de lux, cum ar fi Process Color.

Cutii De Lux

Pentru inceput putem spune ca aceste cutii de lux  sunt din ce in ce mai cautate in randul persoanelor ce isi doresc sa ambaleze diverse produse (flori, bomboane, bijuterii, cadouri, ceasuri, cosmetice chiar si produse de cofetarie), acestea sunt cu totul speciale deoarece, prin materialul premium folosit, ofera un aspect deosebit si foarte real produselor.

Cutii Pentru Flori

Cutii de lux : Necesitate sau lux?

Pe site-ul cutii-lux.ro vei gasi o gama variata de cutii rigide dar si ambalaje de lux pentru flori, cadouri, esarfe, ochelari etc , in diverse dimensiuni. Aceste cutii sunt confectionate din materiale deosebite si au un design special.

De exemplu, “ultimul trend” in materie de cutii de lux sunt cele pentru ambalat flori. Aceste cutii rigide se pot personaliza cu sigla clientului: serigrafic, cu folio auriu/argintiu (cu aspect foarte stralucitor) sau cu timbru sec (sigla apasata). Nici micile intreprinderi nu au fost uitate! Pentru acestea, site-ul pune la dispozitie cutii rigide pentru carti de vizita.

ambalaje de lux

Date de contact:

021-335 96 88 021-335 86 87 | Strada Mitropolit Veniamin Costache 22 Bucuresti Sector 5 | office@processcolor.ro

www.cutii-lux.ro

Follow us on Facebookschliessen
oeffnen