Avantajele unor cutii de lux. Cateva modele de cutii rigide

   Cutii de lux ieftine gasesti peste tot. Insa cutii rigide de calitate, mai greu. Nu ca internetul nu ar fi plin, insa in Romania sunt doar cativa producatori de ambalaje de lux, cum ar fi Process Color.

Cutii De Lux

Pentru inceput putem spune ca aceste cutii de lux  sunt din ce in ce mai cautate in randul persoanelor ce isi doresc sa ambaleze diverse produse (flori, bomboane, bijuterii, cadouri, ceasuri, cosmetice chiar si produse de cofetarie), acestea sunt cu totul speciale deoarece, prin materialul premium folosit, ofera un aspect deosebit si foarte real produselor.

Cutii Pentru Flori

Cutii de lux : Necesitate sau lux?

Pe site-ul cutii-lux.ro vei gasi o gama variata de cutii rigide dar si ambalaje de lux pentru flori, cadouri, esarfe, ochelari etc , in diverse dimensiuni. Aceste cutii sunt confectionate din materiale deosebite si au un design special.

De exemplu, “ultimul trend” in materie de cutii de lux sunt cele pentru ambalat flori. Aceste cutii rigide se pot personaliza cu sigla clientului: serigrafic, cu folio auriu/argintiu (cu aspect foarte stralucitor) sau cu timbru sec (sigla apasata). Nici micile intreprinderi nu au fost uitate! Pentru acestea, site-ul pune la dispozitie cutii rigide pentru carti de vizita.

ambalaje de lux

Date de contact:

021-335 96 88 021-335 86 87 | Strada Mitropolit Veniamin Costache 22 Bucuresti Sector 5 | office@processcolor.ro

www.cutii-lux.ro