Atelier pinhole: Construieste-ti propriul aparat foto

Banda Foto si Creative Board Gaming (CBG) va invita duminica, 7 septembrie, incepand cu ora 13:00, la sala de joaca CBG, sa participati la un workshop handmade inedit – de fotografie PINHOLE.

In cadrul workshop-ului va vor fi puse la incercare abilitatile creative ce imbina deopotriva arta indemanarii cu cea fotografica. Veti invata cum sa creati de la zero un aparat foto analog, pe film, cu care sa obtineti imagini unice.

Structura workshop-ului va fi formata dintr-o scurta parte teoretica a notiunilor de baza din fotografie si dintr-o parte practica in care veti putea crea propriul aparat foto. Vom iesi apoi la o plimbare fotografica creativa in centrul Bucurestiului pentru a testa noile aparate foto carora voi le-ati dat viata si sa experimentati fotografia pe film fara lentile.

V-am atras atentia? Atunci va asteptam la Creative Board Gaming (B-dul Unirii, nr. 14), pe 7 septembrie, ca sa descoperim impreuna arta fotografica dintr-o alta perspectiva, non-digitala.

Accesati www.cbgshop.ro/info/evenimente pentru a va inscrie la workshop-ul de Pinhole. Taxa de participare este de 49 lei si poate fi achitata la CBG, iar materialele si trainningul sunt incluse.

Va asteptam!

Banda Foto a aparut din dorința de a promova creativitatea in artele vizuale, in special in fotografie prin intermediul benzilor desenate, fiind prima initiativa de acest tip din Romania. Banda Foto îsi propune sa creeze o viziune nouă asupra fotografiei, prin experimentare, prin creerea unui mediu prietenos si interactiv in care persoanele pasionate de fotografie pot gasi noi idei si perspective.

Creative Board Gaming (www.cbgshop.ro) este un magazin de board games, cu sala de joaca inclusa, situat in centrul Bucurestiului. La CBG au loc aproape zilnic evenimente tematice si poti veni fie pentru a te recreea cu oricare dintre cele 80 de jocuri deschise, fie pentru a participa la un eveniment. Echipa CBG iti va oferi recomandari, explicatii si suport astfel incat experienta ta sa fie cat mai interesanta si unica. In plus, vei gasi un serviciu de mini-cafe incantator si cu preturi foarte accesibile.