ATELIER FLORAL PENTRU ADULTI SI COPII

      Belle Fleur Boutique organizeaza incepand cu data de 12 iunie ateliere florale pentru adulti si copii dorind sa imparta cu cei dragi secretele aranjamentelor florale! Cursurile se vor organiza saptamanal iar temele vor fi variate in functie de sezon si de dorintele grupei. Fie ca e vorba de un aranjament, de un buchet sau de un cadou noi incercam sa venim mereu cu cate o surpriza. Costul unei sesiuni incepe de la 100 RON.

Pot fi sedinte private sau de grup. Pentru ca noi adultii iubim florile, vrem sa va infrumusetam casa si sufletele. Florile inspira blandete, caldura, dragoste, bucurie, liniste! Atatea sentimente frumoase numai pentru dumneavoastra. Satisfactia ca veti reusi singuri sa faceti din niste simple flori o adevarata opera de arta va fi nemasurabila.

Asa a luat nastere Belle Fleur Boutique. Din pasiune pentru flori! Nu era nimic mai relaxant intr-o zi zi grea de la birou, decat privirea pe care o aruncam in gradina plina de trandafiri.. Ii culegeam cu atentie, ii ingrijeam, ii puneam in vaza si ii priveam in fiecare dimineata! Asa ca noi, vrem sa impartasim cu dumneavoastra aceasta emotie! Vrem sa invatati sa va relaxati dupa o zi obositoare, sa invatati sa iubiti si sa va bucurati atunci cand veti mestesugari singuri propriul cos cu flori!

Copiii sunt cei mai importanti din viata noastra. Ne dorim de cand sunt mici sa ii invatam care sunt adevaratele valori si pretuiasca lucrurile simple care nu pot fi masurate prin bani sau cadouri. De aceea ne-am inarmat cu rabdare si cu multe prajituri pentru cei mici. Vrem sa le aratam exact ce doriti si dumneavoastra: ca florile, obiecte firave si nepretuite, se pot transforma intr-un cosulet, intr-o briosa, intr-un cadou pentru bunica sau intr-o surpriza pentru mamici. Vor fi tare mandri atunci cand vor vedea ce au reusit sa faca cu propriile manute!

Mai multe detalii despre atelierele florale veti putea gasi cel mai repede pe www.facebook.com/BelleFleurBoutique . Incercati macar o data sa va transpuneti in lumea minunata a plantelor si a florilor alaturi de noi si veti vedea ca e la fel de placut ca atunci cand inchizi ochii si asculti cum canta valurile marii sau frunzele copacilor impreuna cu pasarile, pe un munte unde stresul, aglomeratia si galagia nu au loc!

Belle Felur Boutique  – 0730.071.317

Calea Victoriei nr 208

Bd Mihai Bravu nr 134

www.bellefleur.ro

www.buchet -flori.ro