Asterix Media lanseaza firmele luminoase inteligente cu consum minim de energie!

 

 

 

 

ASTERIX MEDIA vine in ajutorul companiilor care doresc firme luminoase capabile sa ofere in acelasi timp o foarte buna vizibilitate si un consum minim de energie electrica. Realizate intr-o gama bogata de forme si modele – casete luminoase, litere volumetrice, totemuri etc. – firmele luminoase ASTERIX MEDIA ajuta companiile sa faca o economie importanta de bani pe termen lung.

Fie ca este vorba despre un spatiu de birouri, o fabrica, un magazin, un hotel, un restaurant, o ferma sau chiar o pensiune, o firma luminoasa este intotdeauna necesara pentru a asigura semnalizarea exterioara a spatiului. Multe firme se confrunta insa cu problema costurilor energiei electrice consumate de firma luminoasa. Este, intr-adevar, o problema care nu trebuie ignorata, mai ales in aceasta perioada in care reducerea cheltuielilor este o necesitate.

Iata de ce Asterix Media a pus la punct pentru firmele sale luminoase (si nu numai) sisteme automate de aprindere si stingere, astfel incat perioada de aprindere sa fie minima si in acelasi timp optim calculata in functie de momentul zilei. (Sistemele pot si montate si la firme luminoase deja existente, in functie de calitatea sistemului electric realizat deja.)

Proiecte unice, realizate dupa concepte originale create de ASTERIX MEDIA pentru fiecare client in parte, firmele luminoase au o buna rezistenta la intemperii si durabilitate in timp. Pentru o mai buna vizibilitate, acestea se pot aseza pe riflaje special adaptate. In plus, ele pot fi iluminate static sau dinamic cu neoane sau spoturi de lumina de intensitati si culori diferite.

De asemenea, clientii ASTERIX MEDIA beneficiaza de o serie de avantaje imediate:
– Creatie grafica GRATUITA pentru proiecte de complexitate redusa.
– Transport GRATUIT la sediul clientului pentru Bucuresti si judetul Prahova.
– GARANTIE pentru produsele realizate, incepand de la 12 luni.
– Timp scurt de realizare – incepand cu 3 zile (in functie de complexitatea proiectului).

NOU! Alegeti firmele inteligente ASTERIX MEDIA! Consum minim de energie, durata optima de iluminare, preturi atractive, timp de executie scurt si montaj in orice parte a tarii. Garantie 12 luni!

Convingeti-va! Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati! Si, veti vedea cat de usor puteti avea ceea ce va doriti – o firma luminoasa spectaculos de reusita, cu un consum energetic minim!

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa folositi numarul nostru de contact rapid -0741 354 875.
Cateva proiecte realizate gasiti si pe site-ul nostru: www.asterix-media.ro. Va asteptam!

Asterix Media
Creatie si productie publicitara
[tel] 031-800.25.78
[fax] 021-63.60.774
[mobil] 0741.354.875
[e-mail] office@asterix-media.ro
[website] www.asterix-media.ro