Asociația Momentum și noul ISSN pentru revistă!

“Prin parteneriatul de valoare pe care Asociația Culturală Momentum  îl are cu Uniunea Elenă din România încă de la lansarea acesteia, ne bucurăm că am reușit să obținem ISSN pentru revista cultural-educațională pe care o deținem atât în cadrul organizației, cât și în cadrul programului Unite Cultures Through Culture (www.unitecultures.com, secțiunea revistă) derulat cu succes încă de la începutul anului în curs. Prin amabilitatea Dlui Prof.  Dr. Dragos-Gabriel  Zisopol, care este și președintele de onoare al organizației noastre Momentum, am reușit împreună să dăm plus valoare unei reviste care sperăm să ajungă în casele fiecăruia dintre voi și sub ochii fiecăruia dintre dumneavoastră. O revistă care adună articole de la generații multiple, atât elevi, studenți și copii de toate vârstele cât și profesori și oameni de renume, precum ambasadori ai elenismului. Sperăm și suntem siguri că fiecare dintre dumneavoastră o să găsească cel puțin un articol care să îi trezească interesul pentru cultură și nu numai.” a declarat președintele Asociatiei Culturale Momentum, Dl. Vlad Mateescu.

ISSN este un cod internaÅ£ional de identificare a publicaÅ£iilor seriale care permite identificarea unică, la nivel internaÅ£ional, a titlului unei publicaÅ£ii seriale. Codul ISSN este folosit pentru identificarea ÅŸi gestionarea în sistem informatizat a publicaÅ£iilor seriale. Este o cheie de acces în baza de date ÅŸi un mijloc de control rapid. La nivel naÅ£ional, publicaÅ£iile seriale înregistrate la Centrul NaÅ£ional ISSN ÅŸi trimise la D.L. (conform Legii 111/1995 republicată) sunt introduse în baza de date a Bibliotecii NaÅ£ionale a României, în bibliografia naÅ£ională de publicaÅ£ii seriale, începând cu primul număr de apariÅ£ie. La nivel internaÅ£ional, fiecare cod ISSN împreună cu titlul publicaÅ£iei ÅŸi descrierea bibliografică aferentă este înregistrat într-o bază de date specializată “Registrul ISSN”.  (sursa www.bibnat.ro)

www.unitecultures.com

www.unitecultures.wordpress.com

www.facebook.com/Unitecultures

www.asociatiamomentum.ro

www.asociatiaculturalamomentum.wordpress.com

###

           Asociația Culturală Momentum s-a născut în anul 2008 din dorința unui grup de studenți de la Universitatea Națională de Muzică din București de a-și demonstra aptitudinile artistice, în manieră personală, alături de care să atragă tineri asemenea lor, din toate ramurile celor șapte arte și din subcategoriile acestora. Printre obiectivele asociației se numără promovarea tinerelor talente prin: organizarea periodică de concerte, formarea unei orchestre, parteneriate cu instituții culturale și vocaționale de învățământ, redactarea revistei online a asociației.

###

           Pentru mai multe detalii puteți folosi următoarele contacte:

Vlad  Mateescu – președinte

0745.982.882

vlad.mateescu@asociatiamomentum.ro