Asociatia Copii spre Viitor a acordat primele premii voluntarilor săi.

Azi tânăparticipanțir voluntar, mâine profesionist!

Cu ocazia evenimentului dedicat tinerilor voluntari  ”Azi tânăr voluntar, mâine profesionist!” desfășurat în data de 23 august 2014 ora 11:00 la Centrul de Recreere și Dezvoltare Personală ”Conacul  Golescu Grant”, Asociația Copii spre Viitor a acordat primele premii voluntarilor săi.

 

Andra Dinculescu, elevă la Liceul Tudor Vianu, a primit un premiu constând într-un voucher pentru 2 persoane la Water Park Otopeni, valabil de luni până duminică, precum și titlul de Voluntarul lunii.

 

Corina Miclea, elevă la Liceul Tudor Vianu, a primit un premiu constând într-un abonament valabil 1 lună, cu 12 intrări full access la Alexandreea Fitness club&spa, precum și titlul Cel mai activ voluntar.

 

De asemenea, Cătălina Nicoară (elevă la Liceul Tudor Vianu) și Simona Sandu (free lancer online content editor) participă la un program Erasmus+ (schimb de experiență între voluntari și educație non-formală), alături de alți voluntari din Bulgaria, Polonia, Lituania și Turcia.

 

Premiile au fost acordate în cadrul evenimentului  Azi tânăr voluntar, mâine profesionist!, unde profesioniști în domeniul resurselor umane ne-au împărtășit din experiența lor.

Mulțumim
Elena Popa și Alina Negrea de la Adecco România!

 

Asociația Copii spre Viitor are ca scop descoperirea abilităților native ale copiilor, arătându-le părinților care sunt profesiile potrivite pentru cei mici. Acest lucru se poate realiza îmbinând activitățile specifice cu petrecerea timpului împreună a copiilor cu părinții.

 

Asociația Copii spre Viitor

Beatrice Arvinte Președinte

0784 263 767

contact@copiispreviitor.ro

www.copiispreviitor.ro