ASEBUSS la Invetis Forum 2010

In perioada 16-17 iunie, ASEBUSS va participa la Inventis Forum 2010, cel mai important eveniment dedicat profesionistilor din industria de Resurse Umane, organizat de Business-Edu la Hotel Novotel.  In cadrul Forumului, creat pentru nevoile tale si ale organizatiei din care faci parte, vei gasi:

  • Trend-uri despre cum vom invata in viitor
  • Best practices din companii de succes
  • Studii de caz cu rezultate, implementate in organizatii din domenii variate
  • Manifestari culturale

Cu prilejul acestui eveniment, Carmen Mincu, profesor Executive MBA al ASEBUSS si practician cu bogata experienta de management te provoaca la o dezbatere pe tema rolului departamentului de resurse umane, ASEBUSS organizand un workshop , in cadrul Insight Zone, pe 17 iunie, incepand cu ora 14:15, in Sala Paris – Hotel Novotel. Tema workshopului este “ Echipei de Resurse Umane, cu dragoste: un caz de disparitie – Un punct de vedere al unui Manager de Linie”.

Workshopul se adreseaza managerilor cu studii superioare si cu experienţă profesionala relevanta, aflati in functii de conducere de minim 3 ani, antreprenorilor, specialistilor, consultantilor indiferent de domeniul de activitate. Executive MBA este un Master in Administrarea Afacerilor potrivit pentru cei care au experienta manageriala relevanta, de minim 3 ani, si obiective de dezvoltare profesionala fie in directia unei pozitii de conducere complexe, incepand de la nivel de department, business unit, in Romania sau regionala, fie in dezvoltarea propriei companii.

Carmen Mincu preda in cadrul programului Executive MBA al ASEBUSS, cursurile Management Operational si Leadership & Comportament Organizational, specializandu-se in administrarea afacerilor si predarea prin metoda studiilor de caz la Harvard Business School SUA, Program for Management Development (PMD67, Executive Education, 1994) si la IESE Barcelona Spania, in cadrul programului International Faculty Development Program (1997). 

 ASEBUSS organizează programul româno – american  Executive MBA în parteneriat cu Kennesaw State University (KSU) – Atlanta, Georgia – o prestigioasă universitate din SUA, clasată în Top 25 programe Executive MBA din America de Nord conform celui mai recent clasament realizat de influenta publicaÅ£ie CEO Magazine. Această recunoaÅŸtere din partea unei publicaÅ£ii economice de prestigiu confirmă reputaÅ£ia Kennesaw – o universitate care pune accent pe educaÅ£ia globală, pe inovaÅ£ie, parteneriate ÅŸi programe diverse în diferite regiuni, la standarde internaÅ£ionale.

ASEBUSS este prima scoala care a organizat acest tip de program in Romania, avand o experienta de 17 ani in educatia manageriala si peste 1000 de absolventi pana in prezent, reprezentand aproximativ 40% din totalul absolventilor EMBA din tara.Numarul total al absolventilor de MBA si EMBA din Romania este de aproximativ 3000, fara a-i include pe romanii care au absolvit aceste programe in afara tarii.

Cea de a treia editie a TOP-ului MBA/EMBA 2010 in Romania din 25 martie 2010, realizat de Ziarul Financiar, plaseaza ASEBUSS pe primul loc la urmatoarele categorii: Experienta in management a participantilor;  Networking; Aplicabilitate la locul de munca; Experienta de munca a participantilor;  Oportunitati de avansare in cariera si Logistica; si pe locul doi in clasamentul general.

Cei interesati sa urmeze programul Executive MBA al ASEBUSS pot participa la demonstratiile de curs gratuite, organizate in fiecare luna- urmatoarea va avea loc pe 15 iunie. Pentru inscrieri si informatii suplimentare despre admitere:

emba@asebuss.ro sau 0722.368.602