Arta si autocunoastere. Atelier de expresie prin mijloace artistice.

Poate arta sa ma ajute sa ma cunosc mai bine, sa relationez mai bine, sa fiu mai implinit?

Motto: Daca viata e o arta, atunci cu siguranta este arta de a trai.

Un program in cadrul caruia modalitatile artistice vor deschide usa autocunoasterii. Asta inseamna ca pictand, modeland, jucand roluri si o serie larga de jocuri, vizionand secvente provocative din filme, lasand corpul in voia muzicii sau intrand in lumea unei fotografii  te vom provoca sa te intalnesti cu tine. Surprins fiind, creativitatea si imaginatia vor crea spatiul pentru reflectii care te vor ajuta sa te intelegi mai bine pe tine si pe altii. Echilibrul seamana cu imbinarea sanatoasa a spontaneitatii cu responsabilitatea. Afla cum este pe propria piele (la propriu si la figurat). Pentru ca cea mai buna profesoara este Experienta!

Durata: un modul are 5 sesiuni, 90 minute/sesiune.

Fiecare sesiune se desfasoara duminica, incepand din 13 februarie, in Bucuresti, intre orele 10 – 11.30

Cost: 350 lei / modul. Numar de participant maxim 12.

Data limita pentru inscriere este 6  februarie 2011.

Formular de inscriere:

http://www.artterapie.ro/index.php?option=com_chronocontact&chronoformname=Formular1 sau la 0740 034 310

Va asteptam cu drag!

Traineri:

Drd. Gratiela Albisor – Psiholog, consilier si psihoterapeut. Initiatoare si Coordonator Stiintific al proiectului PsyArt Center – Centru de Consiliere si psihoterapiicreative pentru copii, adulti si familie. Specializata in art-terapie si terapii experientiale, sustine inca din 2004 grupuri si workshopuri de dezvoltare personala, ateliere de psihologie, consultatii individuale in regim de practica privata.

Drd. Liliana Munteanu – Psiholog, consilier, trainer, specialist in programe audiovizuale. Conduce Cabinetul Individual de Psihologie Artterapie, specializata in facilitarea trainingurilor de Mentorat, voluntar in cadrul Centrului de Preventie a Tentativelor de Suicid la Copii si Adolescenti. Peste 4 ani experienta in consilierea adolescentilor, peste 5 ani – consilier matrimonial, cercetare si practica privata.