Aplauze la scena deschisa in CNIA 2012.

Dupa obtinerea unor rezultate excelente in campionatele de karting din Romania, a venit si randul Campionatului National de Indemanare Auto. Sambata, 11 mai, in cadrul Baneasa Shopping City, Bianca Anton, membra a team-ului Willi Msport si-a demonstrat maiestria la bordul masinii de concurs, VW Lupo.

Participanta la categoria juniori 14-18 ani, Bianca, cea mai tanara concurenta la clasa sa la doar 14 ani, a reusit ca dupa micile probleme tehnice din cadrul antrenamentelor de vineri sa revina in competitie si sa efectueze recunoasterea traseului si cele 2 antrenamente cronometrate, fiind pregatita pentru cele 2 manse de concurs.

Organizatorii au pus inca din start la incercare pilotii, prima parte a traseului solicitand mult derapajele controlate efectuate in viteza, finalul traseului impunand acestora efectuarea parcarii masinilor printr-un derapaj controlat in lateral, fara sa depaseasca marcajele. Desi mergea pentru prima data in marsarier intr-o competitie, Bianca s-a descurcat cu brio obtinand aplauze din partea publicului.

La finalul celor doua manse de concurs Bianca Anton a obtinut locul 3 la categoria sa si locul 1 in clasamentul dedicat fetelor participante, succes cu atat mai important daca luam in considerare ca locul 3 a fost ocupat de mult mai experimentata Roxana Ciuhulescu. Aceasta noua experienta o claseaza pe Bianca, la numai 14 ani, in prima jumatate a clasamentului CNIA, un clasament alcatuit din 50 de concurenti.

Pentru incununarea unei zile perfecte, la sfarsitul concursului de sambata, Bianca a participat la o demonstratie, rand pe rand 3 dintre concurentii din cadrul emisiunii Master chef au devenit copilotii tinerei participante, trecand prin emotiile unei competitii motorsport, emotii mult mai mari decat cele traite la emisiune, dupa cum chiar ei au declarat.

Rezultatele Biancai au fost posibile si datorita sprijinului acordat de partenerii sai – Unior Tepid si BADI si a echipei tehnice Willi MSport.

2012 Grandz Comunicare