Apartamentele noi din Splaiul Independentei, oferite de NovumInvest.ro: niciun comision la achizitie

Apartamentele noi din Splaiul Independentei din Bucuresti, pe care dezvoltatorul imobiliar Novum Invest le pune la dispozitie celor care doresc sa iti intemeieze un camin si o familie in Capitala, vin cu numeroase avantaje directe, de care se pot bucura imediat noii locatari. In ansamblul rezidential cu apartamente construite modern pe Splaiul Independentei, oricine se poate bucura de o locuinta nou-nouta, aflata in zone apropriate de centrul Bucurestiului, de unde poate ajunge rapid la locul de munca sau in zonele de distractie ale orasului.

De ce aleg oamenii ansamblul rezidential din Splaiul Independentei?

Ansamblul rezidential aflat in Splaiul Independentei reprezinta un proiect al Novum Invest, dezvoltatorul imobiliar care si-a obisnuit, deja, clientii cu locuinte moderne, construite exemplar. Acestea au devenit, in scurt timp, caminele multor familii care au ales NovumInvest.ro.

  • Cei care au ales, pana acum, Novum Invest, au avut motive bune. In primul rand, apartamentele de vanzare din Splaiul Independentei sunt aproape de zonele centrale ale Capitalei bucurestene: zona Crangasi, Grozavesti, Eroilor, Regie, Cotroceni. Astfel, cei mutati in ansamblul rezidential Splaiul Independentei pot ajunge repede la punctele de interes, atat pentru serviciu si afaceri, cat si pentru petrecerea timpului liber, alaturi de prieteni sau de familie.
  • Apartamentele din Splaiul Independentei care poarta marca Novum Invest sunt de apreciat si datorita designului modern. Fiecare cuplu cauta o locuinta noua, care sa arate bine si care sa ii imbie pe cei doi la o sedere placuta. Un apartament cumparat azi devine “acasa”, prin munca specialistilor Novum Invest, dar si a celor care se muta in el. Amprenta personala nu va lipsi, cat timp noii proprietari se vor simti bine aici si vor decora si redecora totul dupa bunul plac. Insa, foarte important este faptul ca apartamentele de vanzare din Splaiul Independentei sunt primitoare si au, deja, calitatea si desginul de care oricine are nevoie, mai ales cand e vorba despre o locuinta in care se vor crea amintiri de familie.
  • ro ofera toata experienta sa in domeniul imobiliar din Bucuresti, pentru ca fiecare proiect pe care il desfasoara sa fie perfect si sa multumeasca orice client, indiferent de preferinte. Pana acum, Novum Invest si-a obisnuit clientii cu serviciile de calitate, realizate cu profesionalism, de fiecare data, in fiecare dintre cele 8 proiecte finalizate. Cu o experienta de 7 ani in domeniul imobiliar, NovumInvest.ro le pune la indemana, si acum, tuturor celor interesati de un nou apartament in Splaiul Independentei, caminul ideal.

Apartamentul nou din Splaiul Independentei: siguranta la seism

Fiind construit cu materiale de calitate, apartamentul nou din Splaiul Independentei pe care il puteti cumpara acum are o structura de rezistenta care ofera stabilitate intregii cladiri, iar, in cazul in care vor exista solicitari de tip seismic, cei aflati inauntru vor avea parte de siguranta.

Apartamentele din Splaiul Independentei au preturi diferite, pot fi de 2 camere sau de 3, dar si garsoniere. Din grija pentru client, NovumInvest.ro asigura finisajele interioare ale apartamentelor din ansamblul rezidential Splaiul Independentei, la alegerea acestuia. Astfel, persoanele care aleg sa se mute aici, vor putea beneficia de optiunea de a alege finisajele interioare, gresia, faianta, parchetul. Mai mult, toate apartamentele care sunt de vanzare in Splaiul Independentei au sisteme termice proprii. Sistemele sanitare sunt, si ele, de o calitate ireprosabila.

Novum Invest nu percepe comision de achizitie. Apartamentele noi se pot cumpara prin diverse metode de plata, cum ar fi varianta Cash, prin credit “Prima Casa’, prin parteneriat cu BCR sau prin credit ipotecar.

Pentru orice informatii referitoare la proiectul aflat in desfasurare, puteti intra pe site-ul oficial sau sa sunati la numarul de telefon 0723 551 494. De asemenea, reprezentantii Novum Invest stau la dispozitia celor interesati si la adresa de e-mail office@novuminvest.ro.