Apa dura si apa alcalina, proprietati pentru sanatate

Apa naturala asigura organismului uman acele substante de care are nevoie pentru ca toate procesele din organism sa se desfasoare normal. Unul dintre aspectele importante pntru ca apa pe care o consumam sa fie cu adevarat benefica pentru organismul nostru este pH-ul, un coeficient al apei despre care se vorbeste destul de mult în ultima vreme, si care exprima nivelul de aciditate.

Cu siguranta este mai simplu si mai sigur sa optam pentru apa cu un pH neutru, insa trebuie sa stim ca apa alcalina (cu un nivel al pH-ului peste 7) este mai benefica pentru mentinerea unui organism sanatos.

Apa alcalina contribuie la eliminarea deseurilor acide, a surplusului de grasime acumulat in corp, fiind recomandata de catre nutritionisti in dietele de slabire si detoxifiere.

Apa dura nu este benefica nici pentru sanatatea organismului, nici pentru durata de viata si buna functionare a aparaturii electrocasnice, a instalatiilor si tevilor. Trebuie insa, sa stim ca apa alcalina este la fel de daunatoare pentru instalatii si aparatura, ca si apa dura, din cauza actiunii corozive. De aceea, trebuie sa avem grija ca apa purificarea si dedurizarea apei pe care o folosim in gospodarie sa fie facuta corespunzator cu utilizarea acesteia.

Cum prevenim efectele unei ape alcaline sau cu o duritate ridicata

Dedurizatoarele computerizate, purificatoarele automate cu Osmoza Inversa sau statiile de ultrafiltrare a apei sunt solutii moderne pentru controlarea apei pe care o folosim in gospodarie pentru gatit sau pentru spalat ori in instalatiile de incalzire.

WaterMAG va ofera cele mai moderne statii de purificare a apei cu Osmoza Inversa si dedurizatoare performante ce functioneaza complet automat, statii de filtrare a apei cu carbine activ sau cu Zeolite.

Comandati online statiile de purificare a apei sau dedurizatoare pe site-ul WaterMAG.ro si beneficiati de pachete promotionale si reduceri de pret substantiale, iar sistemele de purificare si tratare a apei sunt livrate cu toate presetarile necesare pentru tipul de apa pe care il folositi.

SC BARRONE SANTE SRL
Web: http://www.watermag.ro/
Telefon: 0722.382.502
Telefon/fax: 031.410.2222